magman 11 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Βλέπω οτι εδώ προτείνετε Demasoni με Labido. Εγώ εδώ να βάλω ένα χαρέμι Labido; Το ενυδρείο μου βέβαια είναι πιο μικρό. Και γενικά έχω την απόρία σε τί επίπεδο είναι αυτή την στιγμή η ιχθυοφόρτισή μου. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Εγω θα σου ελεγα μην βαλεις,γιατι του φιλου ειναι 120 ποντους ενυδρειο ενω το δικοσου 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 11 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Σαν παρούσα ιχθυοφόρτιση πώς βλέπεις το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Τωρα μια χαρα ειναι. Οταν αρχισουν με το καλο η γεννες,βλεπεις τι θα κανεις με τα μωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 11 Οκτωβρίου 2011 Author #5 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Ακυρο με το θέμα αλλά πότε θα αρχίσουν οι γεννες; Και απο τι εξαρτόνται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Ακυρο με το θέμα αλλά πότε θα αρχίσουν οι γεννες; Και απο τι εξαρτόνται; Φεεεεεεετα Ειναι ζωντανοι οργανισμοι,μολις ειναι ετοιμα θα το καταλαβεις αμεσως Η σωστες συνθηκες νερου και η τακτικες αλλαγες του ειναι το καλυτερο φαρμακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος