katerinavasilis 10 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα σε ολους, πριν περιπου ενα μηνα αποφασισαμε με τον αντρα μου να κανουμε το δικο μας ενυδρειο.οπως καταλαβαινεται ειμαστε αρχαριοι.πηραμε για αρχη δυο τιγρακια(τα γνωστα με τις μαυρες ριγες).τις πρωτες μερες ειχαν μια ΄νευρικη΄συμπερηφορα αλλα μετα εστωσαν.θεωρησαμε οτι ηταν λογο της αλλαγης περιβαλλοντος.πριν 10 μερες περιπου παρατηρησα το ενα απο τα δυο να ειναι με το κεφαλι προς τα κατω και να τρεμει υπερβολικα πολυ.θεωρησαμε οτι ηταν λογο θερμοκρασιας γιατι δεν ειχαμε θερμοστατη μεχρι εκεινη τη στιγμη.τοποθετησαμε θερμοστατη και εστρωσε.πριν απο μια εβδομαδα πηραμε αλλα δυο σε κοκκινο χρωμα(πολυ ομορφα)ολα ηταν πολυ καλα και δεν υπηρχε καμια περιεργη συμπερηφορα απο κανενα.σημερα παρατηρησα οτι το ιδιο τιγρακι που καθοταν με το κεφαλι προς τα κατω και ετρεμε αρχισε να κανει παλι τα ιδια.πειτε μου σας παρακαλω τι μπορει να συμβαινει κια πως μπορουμε να το βοηθησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Συμπληρωσε την παρακατω φορμα και δωσε οσο πιο πολλες πληροφοριες μπορεις http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinavasilis 11 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 11 Οκτωβρίου 2011 kalhmera rastafarian, exeis dikaio.den edwsa plhrofories gia to enudreio.einai mikro sta 13 lit.einai auto pou edine to jumpo gia ta paidakia ws to prwto tous enudreio .gia arxh nomizw oti einai kalo.8eloume fusika na kanoume ena megalutero.to filtro loipon einai auto pou eixe h suskeuasia kai apla balame emeis ena 8ermostath.ta taizoume mia fora thn hmera apo 3 fylkarakia trofh to ka8ena.x8es bradu otan epesatrepsa spiti htan se kaluterh katastash to 'stressarismeno' tigraki. oti plhrofories mporeis na mou dwseis 8a einai xrhsimes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα και σε σενα. Καταρχην τα 13 λιτρα ειναι παρα πολυ λιγα για τιγρακια,εκει μπορεις να βαλεις εναν μονομαχο μονο. Φανταζομαι οτι δεν εχεις κανει μετρησεις στο νερο σου η στρωσιμο του φιλτρου σου.. Αντεγραψε τη φορμα και συμπληρωσε τις ερωτισεις σ αυτη για να μπορουμε να σε βοηθησουμε ΥΓ Γραφε με μικρα Ελληνικα γιατι ειναι κανονισμος του φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinavasilis 11 Οκτωβρίου 2011 Author #5 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Ο πως ειπα και χθες ειμαστε αρχαριοι οποτε δεν εχουμε κανει τιποτε απο οσα ανεφερες.οσο για το στρτωσημο του φιλτρου νομιζω οτι κατικαναμε.το ειχαμε να δουλευει για περιπου μια εβδομαδα και μετα βαλαμε τα τιγρακια.δεν μασ ειπε κανεισ απο τα τρια pet shop που πηγαμε οτι υπαρχει θεμα με τα λιτρα και το ειδοσ του ψαριου.απλα μασ ειπαν οτι δεν μπορουμε να βαλουμε περισσοτερα απο 5 με 6 και συγκεκριμενα τιγρακια.θεωρεις οτι τα λιγα λιτεα νερου μπορει να ειναι το προβλημα η κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Ο πως ειπα και χθες ειμαστε αρχαριοι οποτε δεν εχουμε κανει τιποτε απο οσα ανεφερες.οσο για το στρτωσημο του φιλτρου νομιζω οτι κατικαναμε.το ειχαμε να δουλευει για περιπου μια εβδομαδα και μετα βαλαμε τα τιγρακια.δεν μασ ειπε κανεισ απο τα τρια pet shop που πηγαμε οτι υπαρχει θεμα με τα λιτρα και το ειδοσ του ψαριου.απλα μασ ειπαν οτι δεν μπορουμε να βαλουμε περισσοτερα απο 5 με 6 και συγκεκριμενα τιγρακια.θεωρεις οτι τα λιγα λιτεα νερου μπορει να ειναι το προβλημα η κατι αλλο? Σιγουρα τα λιτρα ειναι ενας παραγοντας που δημιουργει προβληματα,οπως επεισης και το αστρωτο φιλτρο.Για να στρωσει ενα φιλτρο θελει περιπου ενα μηνα με την μεθοδο των βακτηριδιων.Τα πετ σοπ δεν σας ειπαν τιποτα γιατι προφανως ηθελαν να πουλησουν.Ενα κοπαδι τιγρακια χρειαζονται περιπου 80-100 λιτρα για να ειναι καλα.Γνωμη μου ειναι να τα γυρισετε πισω η να παρετε μεγαλητερο ενυδρειο και πολυ συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinavasilis 11 Οκτωβρίου 2011 Author #7 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Θεωρεις δλδ οτι ο λογος που το ενα απο τα τεσσερα τιγρακια συμπερηφερεται ετσι ειναι ο χωρος του ενυδρειου?ακομη κια στα pet ashop δεν τα ειχαν σε τεραστιους χωρους.μονο σε οσα υπηρχαν 15 περιπου τιγρακια μαζι που ειχαν εαν μπορω να το υπολογισω σωστα ενα ενυδρειο στα 50 με 60 λιτρα.αναλογικα δλδ για τα τεσσερα που εχουμε εμεις νορμαλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Θεωρεις δλδ οτι ο λογος που το ενα απο τα τεσσερα τιγρακια συμπερηφερεται ετσι ειναι ο χωρος του ενυδρειου?ακομη κια στα pet ashop δεν τα ειχαν σε τεραστιους χωρους.μονο σε οσα υπηρχαν 15 περιπου τιγρακια μαζι που ειχαν εαν μπορω να το υπολογισω σωστα ενα ενυδρειο στα 50 με 60 λιτρα.αναλογικα δλδ για τα τεσσερα που εχουμε εμεις νορμαλ. Δεν ξερω αν ειναι τα λιτρα αλλα σιγουρα ειναι οι κακες συνθικες νερου απο το αστρωτο φιλτρο.Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να εχεις αμμωνια στο νερο σου που ειναι τοξικη για τα ψαρια.Αυτο ομως ειναι και συνδεδεμενο με τα λιτρα γιατι εχεις πολλα ψαρια σε λιγα λιτρα,δηλαδη πολυ αμμωνια σε λιγο νερο.Μη κοιτας τι κανουν τα πετ σοπ και μη το θεωρεις σωστο.Αυτοι βαζουν και τους μονομαχους σε ποτηρακια,δεν σημαινει οτι μπορουν να ζησουν εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinavasilis 11 Οκτωβρίου 2011 Author #9 Share 11 Οκτωβρίου 2011 πως μπορω να ελενξω την αμμωνια στο νερο?υπαρχουν καποια τεστ και σε τι τιμες πρεπει να ειναι π.χ. ph αμμωνια χλωριο κλπ?θεωρεισ δλδ οτι τα τεσσερα τιγρακια στα 13 λιτρα ειναι παρα πολλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 11 Οκτωβρίου 2011 Ναι υπαρχουν τεστ.Αυτα που χρειαζεσαι σε πρωτη φαση ειναι αμμωνιας,νο2,νο3.Για να ειναι στρωμενο το ενυδρειο σου πρεπει να μετρας αμμωνια 0,νο2 0 και νο3 να εχεις μετρησιμα.Ξεκινα να διαβασεις τα υπομνηματα των αρχαριων για τον κυκλο του αζωτου και το στρωσιμο που ειναι στη κατηγορια γενικα περι γλυκου νερου.Τεστ να παρεις καλητερα υγρα που ειναι πιο αξιοπιστα.Αντιχλωριο πρεπει να ριχνεις σε καθε αλλαγη νερου που κανεις οπως και βακτηρια τωρα στην αρχη.Θεωρω οτι τα 4 τιγρακια ειναι παρα πολλα σε 13 λιτρα.Οπως σου ειπα εκει μπορεις να βαλεις το πολυ εναν μονομαχο μονο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinavasilis 11 Οκτωβρίου 2011 Author #11 Share 11 Οκτωβρίου 2011 θα πρεπει να αγορασω δλδ απο καποιο pet shop τους δεικτες αμμωνιας που μου ειπες να κανω τον ελεγχο και οι τιμες να ειναι στο 0.σωστα καταλαβα? τα υπολοιπα τιγρακια δεν δειχνουν σημαδια στρες η κατι να τα ανοχλει.ακομη και τα κοκκινα που ειναι καινουργια στο ενυδρειο,μιας εβδομαδας οπως σου ειπα δειχνουν να ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 11 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 11 Οκτωβρίου 2011 (edited) θα πρεπει να αγορασω δλδ απο καποιο pet shop τους δεικτες αμμωνιας που μου ειπες να κανω τον ελεγχο και οι τιμες να ειναι στο 0.σωστα καταλαβα? τα υπολοιπα τιγρακια δεν δειχνουν σημαδια στρες η κατι να τα ανοχλει.ακομη και τα κοκκινα που ειναι καινουργια στο ενυδρειο,μιας εβδομαδας οπως σου ειπα δειχνουν να ειναι μια χαρα.το οτι δειχνουν μια χαρα δεν παει να πει οτι ειναι κιολας..εαν κρατηθουν παραπανω σε τοσα λιγα λιτρα θα πεθανουν αργα η γρηγορα. γεια και απο μενα.. τα 13 λιτρα ειναι οριακα για ενα μονομαχο οχι για 4-5 τιγρακια που ειναι πολυ γρηγοροι κολυμβητες νευρικα και θελουν απλα να αλωνιζουν το ενυδρειο.για μενα πηγαινε πισω τα τιγρακια και παρε ενα μονομαχο με ωραια χρωματα.και οταν με το καλο παρετε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο βαλτε αυτα τα πανεμορφα ψαρακια http://en.wikipedia.org/wiki/Tiger_barb το προφιλ των τιγρακιων Y.Γ : μην εμπιστευεσαι τους πετ σοπαδες αυτοι κανουν την δουλεια τους και θελουν να πουλησουν οσα πιο πολλα ψαρια και εξοπλισμο μπορουν. αυτα απο μενα καλη συνεχεια ! Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2011 - Χρηστος Κανακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinavasilis 12 Οκτωβρίου 2011 Author #13 Share 12 Οκτωβρίου 2011 φιλε χρηστο ευχαριστω για τις πληροφοριες. θεωρεις οτι ειναι θεμα χωρου και οχι κατι αλλο αυτη η συμπερηφορα του ενος απο τα τεσσερα τιγρακια?ποσα λιτρα νερο θα προτεινες να ειναι το ενυδρειο για να μπορεσουν να ζησουν τεσσερα τιγρακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Οκτωβρίου 2011 #14 Share 12 Οκτωβρίου 2011 φιλε χρηστο ευχαριστω για τις πληροφοριες. θεωρεις οτι ειναι θεμα χωρου και οχι κατι αλλο αυτη η συμπερηφορα του ενος απο τα τεσσερα τιγρακια?ποσα λιτρα νερο θα προτεινες να ειναι το ενυδρειο για να μπορεσουν να ζησουν τεσσερα τιγρακια? Το θεμα χωρου ειναι σχετικο..Οι κακες συνθικες νερου ειναι το χειροτερο που ειναι αλληλενδετο με το θεμα χωρου.Μια ομαδα των 6-8 μπαινει σε 80-100 λιτρα νερο,λιγοτερο απο 6-8 ατομα δεν ειναι ομαδα και τα τιγρακια πανε σε κοπαδακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 12 Οκτωβρίου 2011 #15 Share 12 Οκτωβρίου 2011 Το θεμα χωρου ειναι σχετικο..Οι κακες συνθικες νερου ειναι το χειροτερο που ειναι αλληλενδετο με το θεμα χωρου.Μια ομαδα των 6-8 μπαινει σε 80-100 λιτρα νερο,λιγοτερο απο 6-8 ατομα δεν ειναι ομαδα και τα τιγρακια πανε σε κοπαδακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinavasilis 12 Οκτωβρίου 2011 Author #16 Share 12 Οκτωβρίου 2011 εχω μπερδευτει πολυ με το θεμα.... σε διαφορα site που διαβασα ανεφεραν οτι 5 με 6 ειναι καλος αριθμος για κοπαδι απο τιγρακια.το ιδιο μου προτειναν και απο τα pet shop(θεωρω οτι για να πουλησουν θα μπορουσαν να μου πουν να παρω περισσοτερα η να μου προτεινουν ενα αλλο ειδος ψαριου ) μετρησεις στο νερο δεν εχουμε κανει ακομη δυστυχως.θα παμε να παρουμε τεστ και θα κανουμε.θελω να ελπιζω οτι εαν οι τιμες του νερου ειναι σε καλο επιπεδο να μπορεσουν να επιβιωσουν και να μην εχουμε ασχημα μαντατα. παρολα αυτα ακομη δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο το ενα απο τεσσερα τιγρακια εχει αυτη τη συμπερηφορα.χθες το βραδυ το εκανε για λιγο και μετα ηρεμησε.σημερα ειναι ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Οκτωβρίου 2011 #17 Share 12 Οκτωβρίου 2011 εχω μπερδευτει πολυ με το θεμα.... σε διαφορα site που διαβασα ανεφεραν οτι 5 με 6 ειναι καλος αριθμος για κοπαδι απο τιγρακια.το ιδιο μου προτειναν και απο τα pet shop(θεωρω οτι για να πουλησουν θα μπορουσαν να μου πουν να παρω περισσοτερα η να μου προτεινουν ενα αλλο ειδος ψαριου ) μετρησεις στο νερο δεν εχουμε κανει ακομη δυστυχως.θα παμε να παρουμε τεστ και θα κανουμε.θελω να ελπιζω οτι εαν οι τιμες του νερου ειναι σε καλο επιπεδο να μπορεσουν να επιβιωσουν και να μην εχουμε ασχημα μαντατα. παρολα αυτα ακομη δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο το ενα απο τεσσερα τιγρακια εχει αυτη τη συμπερηφορα.χθες το βραδυ το εκανε για λιγο και μετα ηρεμησε.σημερα ειναι ολα οκ. Αγαπητε μου φιλε,το ενυδρειο σου ειναι πολυ μικρο για τιγρακια και τα προβληματα δεν θα σταματησουν εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Οκτωβρίου 2011 #18 Share 12 Οκτωβρίου 2011 καταρχην να τα παρουμε απο την αρχη 13 λιτρα ειναι απαγορευτικο για ψαρια .μονο γαριδες και κανα σαλιγκαρι μπορεις να βαλεις. τα ψαρια δεν θα αντεξουν και πολυ εκει μεσα. για σκεψου εναν ανθρωπο σε ενα δωματιο 1 επι 1 τι θα εκανε ...σκεψου 4 μαζι στο ιδιο δωματιο δεν θα αντεξουν. οποτε καλο ειναι να τα πας πισω και μην παρεις τιποτα για τωρα πρωτα να στησουμε το ενυδρειακι εδω παρεα μετα να το στρωσουμε και μετα να βαλουμε τις γαριδες.αλλα μονο οταν ειναι ετοιμο.χωρις ανχος και βιασυνεςγια να γινουν ολα σωστα. οι πετσοπαδες οχι ολοι βεβαια ειναι για να πουλησουν. και αμα εχεις αφησει το χρωματιστο χαλικακι που ειχε το 13 λιτρο πεταξετο κατευθυαν ειναι δηλητηριο για τα ψαρια. δεν στα λεω αποτομα αλλα ετσι πρεπει να γινουν με μια σειρα σε ολα τα ενυδρεια οχι μονο στο δικο σου και εδω προσπαθουμε να κανουμε το καθε ζωντανο οργανισμο να ζει μεν φυλακισμενο σε ενα ενυδρειο αλλα οσο μπορουμε να το κανουμε να ζει οπως θα ζουσε στην πραγματικοτητα στον χωρο του στον βιοτοπο του καλος ηρθες στην παρεα μας και ολα θα πανε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 12 Οκτωβρίου 2011 #19 Share 12 Οκτωβρίου 2011 Το ενυδρειο σου δεν ειναι μικρο αλλα τελειως ακταλληλο, ακομη και για ενα. Το λεω απλα γιατι ισως ετσι σε βοηθησω να καταλαβεις αυτο που σου λενε οι αλλοι, επιβεβαιωνοντας τα λεγομενα τους. Αρα, αν εισαι απο τους τυπους ανθρωπου που θα στεναχωρηθουν αν παθουν κατι τα ψαρακια σου, καλο θα ειναι να τα δωσεις καπου (ειτε σε χομπιστα, ειτε στο μαγαζι), ή να παρεις αλλο μεγαλυτερο ενυδρειο, ΑΜΕΣΑ ομως. Το οτι το ενα μονο εχει αυτη τη συμπεριφορα, δεν σημαινει οτι το ενα μονο ειναι αρρωστο λογω ακταλληλοτητας του ενυδρειου σου.. Οταν βλεπεις ενα ψαρι και κολυμπαει περιεργα ειναι επειδη καπου ποναει. Ειναι σαν να κουτσαινει. αν ποναει καπου κοντα σε ενα πτερυγιο, για παραδειγμα, δεν θα το κουναει ή δεν θα κουναει την ουρα του με αποτελεσμα να μην κολυμπαει σωστα. Η αιτια που ποναει ομως ειναι δυσκολο να τη βρουμε χωρις περισσοτερες πληροφοριες. Μπορει να πονας στο ποδι και να κουτσαινεις. Οι αιτιες μπορει να ειναι μινισκος, να πατησες κατι, να εχεις θρομβωση και αλλες πολλες αιτιες. Δες λιγο περι στρωσιματος ενυδρειου και κυκλο του αζωτου εδω και προσεξε για τη σωστη διατροφη του ειδους που φιλοξενεις. Μην ριξεις φαρμακα, ακομη και αν σου πει καποιος "εμπειρος" γιατι δεν θα βοηθησουν τη κατασταση. Αυτο που θα βοηθησει ειναι να παρεις μεγαλυτερο ενυδρειο (80+ λιτρα), καθε εβδομαδα αλλαγες νερου κατα το 1/3, σωστη διατροφη, να τα αφηνεις στην ησυχια τους και οχι φαρμακα. Ολα αυτα μαζι και οχι καποια απο αυτα. Οοσον αφορα για το πλυθησμο της ομαδας. Ακομη και 2 ατομα ειναι ομαδα. Οσο περισσοτερα ομως τοσο καλυτερα. Εσυ θα ενιωθες ασφαλεια σε ενα βουνο με την οικογενεια σου ΜΟΝΟ ή αν ησουν μα αλλα 25 ατομα? Καπως ετσι ειναι και τα ψαρια. οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα. Η διαφορα ειναι οτι το στρες βγαζει γρηγοροτερα ασθενειες σε αυτα. Αρα καλο θα ειναι να εχεις μια ομαδα των 10+ ατομων, αλλα σε ενα σωστο ενυδρειο ωστε να μην στριμοχνωνται. Το ενυδρειο σου ειναι οριακα καλο για γαριδες...μονο. δεν ξερω αν σε βοηθησα να καταλαβεις καποια πραγματα ή οχι, η προθεση μου παντως ηταν να βοηθησω να μπεις καπως στο περιβαλλον των ψαριων. Καλη συνεχεια να εχετε και οι δυο σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinavasilis 13 Οκτωβρίου 2011 Author #20 Share 13 Οκτωβρίου 2011 πω πω!!!! με αγχωσατε.... με το που διαβασα τα μυνηματα σας εστηλα αμεσως smsστον αντρα μου να παμε να αγορασουμε ενα ενυδρειο της προκοπης. ο πεθερος μου ειχε πει θα μας εκανε ενα δωρο.θα το κατασκευαζε ο ιδιος.ειχε ασχολειθει παλαιοτερα.εαν περιμενουμε περιπου 2 με 3 εβδομαδες θα ειναι πολυ αργα και θα τα κλαψουμε τα τιγρακια η πρεπει να γινει η αλλαγη του ενυδρειου αμεσα αμεσα?στρωσιμο ενυδρειου θα πρεπει να κανουμε και παλι σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 13 Οκτωβρίου 2011 #21 Share 13 Οκτωβρίου 2011 πω πω!!!! με αγχωσατε.... με το που διαβασα τα μυνηματα σας εστηλα αμεσως smsστον αντρα μου να παμε να αγορασουμε ενα ενυδρειο της προκοπης. ο πεθερος μου ειχε πει θα μας εκανε ενα δωρο.θα το κατασκευαζε ο ιδιος.ειχε ασχολειθει παλαιοτερα.εαν περιμενουμε περιπου 2 με 3 εβδομαδες θα ειναι πολυ αργα και θα τα κλαψουμε τα τιγρακια η πρεπει να γινει η αλλαγη του ενυδρειου αμεσα αμεσα?στρωσιμο ενυδρειου θα πρεπει να κανουμε και παλι σωστα? Αν δεν κανετε μετρησεις δεν μπορουμε να πουμε αν το φιλτρο ειναι στρωμενο.Αν ειναι, μπορειτε να βαλετε και αυτο το φιλτρο μεσα στο καινουριο ενυδρειο μαζι με το φιλτρο του καινουριου. Παντως πρεπει να κανετε κατι αμεσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinavasilis 17 Οκτωβρίου 2011 Author #22 Share 17 Οκτωβρίου 2011 καλημερα παιδια απο τη βροχερη αλεξανδρουπολη. εκανα τα τεστ και ευτυχως ολα ειναι καλα με το νερο.μαλλον εκανα εγω βλακια και καθε φορα που προσθετα νερο(δεν εβγαζα καθολου επειδη εξατμιζοταν)δεν προσθετα αντιχλωριο αλλα μονο βακτιρια.χθες αφαιρεσα νερο και προσθεσα καινουργιο φρεσκο ισι με το 1/3 του ενυδρειου και ολα τα ψαρακαι ειναι μια χαρα ευδιαθετα και με ζωντανια . παρολαυτα θα παρουμε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο γιατι θελουμε να βαλουμε κια αλλα ψαρακια.ποια η γνωμη σας για συγκατοικους με τιγρακια?θα με βοηθουσατε πολυ γιατι εχω ακουσει διαφορες εκδοχες και συνδιασμους.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος