antonis t83 1 Σεπτεμβρίου 2018 Author #126 Share 1 Σεπτεμβρίου 2018 ωραιος! να το χαιρεσαι! αντε να αναβιωσει η πιρανχοκοινοτητα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Σεπτεμβρίου 2018 #127 Share 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μια πρόχειρη πρόσφατη και από εμένα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 1 Σεπτεμβρίου 2018 Author #128 Share 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημητρη κρατας τη σημαια ψηλα , μπραβο ρε φιλε! μου λειπουν τα ατιμα..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Σεπτεμβρίου 2018 #129 Share 1 Σεπτεμβρίου 2018 πριν 23 λεπτά, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Μια πρόχειρη πρόσφατη και από εμένα Φτουυυυυ σκόρδα! Φτού και ξανά φτού! Να τα χαίρεσαι ρε φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Σεπτεμβρίου 2018 #130 Share 2 Σεπτεμβρίου 2018 πριν 13 ώρες, το μέλος antonis t83 έγραψε: Δημητρη κρατας τη σημαια ψηλα , μπραβο ρε φιλε! μου λειπουν τα ατιμα..! Το έχεις γραμμένο στο dna σου Αντώνη, θα έρθει πάλι η ώρα σου πριν 13 ώρες, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Φτουυυυυ σκόρδα! Φτού και ξανά φτού! Να τα χαίρεσαι ρε φίλε! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 29 Σεπτεμβρίου 2018 #131 Share 29 Σεπτεμβρίου 2018 DIMITRIOS εχεις κανει παρουσιαση το ενυδρειο σου;Αν ναι στειλε κανα λινκ να "μελετησουμε"λιγο την εξελιξη του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 29 Σεπτεμβρίου 2018 #132 Share 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος johnbaggios έγραψε: DIMITRIOS εχεις κανει παρουσιαση το ενυδρειο σου;Αν ναι στειλε κανα λινκ να "μελετησουμε"λιγο την εξελιξη του... Ναι έχω κάνει παρουσίαση, η αρχή του είναι 3 χρόνια πριν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος