georgeguppy 10 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2011 εχω εναν αρσενικο 7 μηνων ξερετε απο πια ηλικια μπορουν να αναπαραχθουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 10 Οκτωβρίου 2011 Author #2 Share 10 Οκτωβρίου 2011 κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 10 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 10 Οκτωβρίου 2011 κανεισ δεν ξερει τιποτα για αυτα τα ψαρια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Φίλε georgeguppy,δε βλέπω κανένα λόγο να είσαι τόσο βιαστικός. Ίσως ακόμη δεν έχει διαβάσει το θέμα κάποιος που γνωρίζει αυτή τη λεπτομέρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 10 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Εμένα σε τέτοια ηλικία περίπου ξεκίνησαν αναπαραγωγική διαδικασία, βρες μια θηλυκιά βάλε σπηλίτσα και εφόσον οι συνθήκες είναι κατάλληλες ...θα σε ανταμείψουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 30 Νοεμβρίου 2011 #6 Share 30 Νοεμβρίου 2011 Καλή μου άνθρωποι, έχω ένα πλέκο αλμπίνο,από μωρό κοντά 8 μήνες από κατάστημα στη θεσσαλονίκη, είναι φυσιολογικό, εδώ και μήνες, να έχει κοκκινίλα στα όργανα του, εσωτερικά και πάνω στο κεφάλι του, τριγωνικού σχήματος,εσωτερικά. Είναι έτοιμο για αναπαραγωγή τώρα, έχει μουστάκια γύρω από το στόμα του, είναι αρκετά επιθετικό στα άλλα ψάρια όταν ρίχνω φαί και το διεκδικεί με σθένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος