Δίας 10 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Το ζευγαρι με τα μικρα βρισκονται σε 700 λιτρα μαζι με σκαλαρια. Δεν τα βλεπω να τη βγαζουν,γιατι τα βλεπω πολυ ξεθαρρεμενα,αλλα οπως και να το κανουμε,το θεαμα ειναι υπεροχο,και κατι τετοια σε κανουν να λες οτι αυτο το χομπυ αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 10 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Φοβερές εικόνες Στράτο! Άντε, καλό μεγάλωμα τώρα!!! Σε τι συνθήκες νερού τα έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Θοδωρη,θα σου αναφερω μονο την ενδειξη του ηλεκτρονικου μονιμου pHμετρου,η οποια ειναι 7,68. Αλλες μετρησεις δεν εχω κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Ελα να το κανουμε οπως στα μεσοναυτα..... Δωσε μου μερικα μικρα αγνα να στα γυρισω γκαστρωμενα να σου ζησουν κυριε στρατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 10 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Οταν βλέπεις τέτοιες όμορφες εικόνες πραγματικά γίνεσαι πιο αισιοδοξος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Στρατο τα μικρα δεν εχουν ελπιδες να ζησουν στο sump ? Μπας και γλιτωσουν τη μασα απο τα σκαλαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Να σου ζήσουν Στράτο!Πως και γέννησαν σε 7,68 Ph ; Εντύπωση μου κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2011 Author #8 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Στρατο τα μικρα δεν εχουν ελπιδες να ζησουν στο sump ? Μπας και γλιτωσουν τη μασα απο τα σκαλαρια Δε μπαινω σ'αυτη τη διαδικασια Γιωργο.Οτι ειναι να γινει θα γινει. Ετσι κι αλλιως στο σαμπ θα τα φαει η αντλια επιστροφης Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 10 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Να σου ζήσουν Στράτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2011 Author #10 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Να σου ζήσουν Στράτο!Πως και γέννησαν σε 7,68 Ph ; Εντύπωση μου κάνει... Μα γιατι σου κανει εντυπωση;Τα συγκεκριμενα ψαρια μονο σε pH7,68 γεννανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Μου φαίνεται χαμηλό,δε σε έχω συνηθίσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2011 Author #12 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Ειπα να αλλαξω κι εγω λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 10 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 10 Οκτωβρίου 2011 πολυ ωρεο θεαμα Στρατο.... εχεισ σκευτει να ριξεις στο ενυδρειο σου 2 κατοσταευρα ..... συγουρα θα ζευγαροσουν. ουυυστ θα μας τρελανεις εντελος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Οκτωβρίου 2011 Author #14 Share 13 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atsipas 25 Οκτωβρίου 2011 #15 Share 25 Οκτωβρίου 2011 Μολις σημερα σκασανε μυτη απο τα αυγα τους οι μικρογεοφαγοι μου....και γω τα χω μαζι με σκαλαρια μεχρι τωρα δε τολμουσε κανενα να τα πλησιασει...ειμαι περιεργος τι θα γινει τις επομενες μερες...τα δικα σας ειναι ενταξει?να πω ακομη οτι με 7.5 ph επιτυχεις γεννες και απο τα σκαλαρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 26 Οκτωβρίου 2011 #16 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Ρε θηρίο σε ph σχεδόν 8 και έχεις γέννες !!! Τσέκαρε το πεχάμετρο Βέβαια είσαι στο άνω όριο σύμφωνα με το .cichlid-forum.com. Το σημαντικότερο, όπως πάντα αποδεικνύεται, είναι η σταθερότητα των παραμέτρων (χωρίς υπερβολές στις τιμές τους) και τότε μπορείς να δεις πολλά πράματα ! Μπράβο και ελπίζω να επιβιώσουν πολλά από αυτά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Οκτωβρίου 2011 Author #17 Share 26 Οκτωβρίου 2011 Δυστυχως δεν επιβιωσε κανενα.Ολα εγιναν γευμα.Τα σκαλαρια δεν αστειευονται Οσο για το pH Αντρεα,δε θα το σχολιασω................αρκετους <<εχθρους>> εκανα με το συγκεκριμενο θεμα.Δε θελω αλλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Οκτωβρίου 2011 #18 Share 26 Οκτωβρίου 2011 μπορει να ειναι τυχερος σαν και μενα με το θεμα πεχα-γεννα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atsipas 11 Νοεμβρίου 2011 #19 Share 11 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα..................τα δικα μου μικρα (μικρογεοφαγοι) ακομη μετα απο 15 μερες σχεδον ζουν και βασιλευουν.....βεβαια τα μισα τα φαγανε τη πρωτη μετα τα σκαλαρια τα εναπομειναντα 20 μικρα ειναι μια χαρα τα σκαλαρια δε τολμανε να πλησιασουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος