Cerebrus 10 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας φίλοι μου.Μετά απο αρκετα χρονια αποχης απο τα ενυδρεια θελω να μπω ξανα σε αυτον τον υπεροχο κοσμο.Σκεφτομουν για θαλασσινο μιας και ειχα παλια αλλα λογο των καιρων ειναι ενα ονειρο το οποιο θα μεινει και ονειρο.σκοπος μου ειναι η να φτιαξω εγω ομως ενα DIY ενυδρειο διαστασεων 150 η 180 * 50 *60 η να παρω ενα jewel rio 400 με ενα εξωτερικο φιλτρο και τελος.απο ψαρια φυσικα θα βαλω δισκους με ενα κοπαδακι καρδιναλιους και ενα ροδοστομους.το θεμα ειναι οτι θελω να το κανω φυτεμενο.Θα ανοιξω σχετικο αθρο στην κατηγορια με τα φυτεμενα για να μου πειτε και εσεις την γνωμα σας. Υ.Γ απο τα ποιο ομορφα forum στην ελλαδα.Οχι μονο στην κατηγορια των ενυδρειων και ψαριων αλλα γενικα.πολλα μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 10 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 10 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 10 Οκτωβρίου 2011 καλως ήρθες και καλη επιτυχια σε οτι και να κάνεις σιγουρα θα βρεις όλες τις συμβουλες που θα αναζητησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 10 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Καλώς όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts