TaitO 23 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 23 Νοεμβρίου 2006 (edited) 2 Ερωτησούλες σας παρακαλώ 1. Λοιπον έχω 2 φυτεμένα ενυδρειάκια 70 και 90 ΚΑΘΑΡΑ λίτρα.... Κάθε μέρα ρίχνω 2ml Sachem Iron.... και κάθε μερά που μετράω δεν ανεβαίνει ΠΟΤΕ το mg/l Είναι δυνατόν? Βέβαια το τεστ είναι sera (αυτό τα λέει όλα) αλλά όσο λαθος και να δείχνει κάτι παραπάνω δεν θα έδειχνε? *** υποστρωμα δεν έχω βάλει αρκετό (tetra είναι) *** 2. Τώρα έστω ότι περνάει η περίοδος του υποστρώματος και πρέπει να κάνουμε κάτι.... Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? α) Αδειάζουμε όλο το ενυδρείο και περνάμε καινούργιο υπόστρωμα? β) με ταμπλέτες? γ) Και υποερώτηση :Ρ Τα υγρά λιπάσματα αντικαθιστούν πλήρως το υπόστρωμα? Παρακαλώ βοήθηστε λίγο την κατάσταση γιατί δεν θέλω να χάσω τα 2 δασάκια που έχω αρχίσει να φτιάχνω Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2006 - TaitO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 23 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 23 Νοεμβρίου 2006 1) Τι τιμη περνεις δηλαδη;Εισαι σιγουρος οτι μετρας σωστα; 2) Βαζεις ταμπλετες κοντα στις ριζες των φυτων. 3) Τα φυτα τρεφονται και απο τις ριζες και απο τα φυλλα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος