Δίας 3 Νοεμβρίου 2011 #51 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Mε ξυδι και λεμονι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Νοεμβρίου 2011 Author #52 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Mε ξυδι και λεμονι Ευχαριστώ Στράτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Νοεμβρίου 2011 Author #53 Share 3 Νοεμβρίου 2011 (edited) Τώρα που βρήκα ευκαιρία, να μια φώτο από την γοργόνια μου Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2011 #54 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Ομορφο ζωντανο Πανο.Να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Νοεμβρίου 2011 Author #55 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Ομορφο ζωντανο Πανο.Να το χαιρεσαι Ευχαριστώ και πάλι Στράτο! Το μόνο "κακό" με το συγκεκριμένο είναι ότι δεν φωτοσυνθέτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 3 Νοεμβρίου 2011 #56 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Τώρα που βρήκα ευκαιρία, να μια φώτο από την γοργόνια μου αααμαααν,Πανο ειναι αρρωστη....εχει βγαλει white spot....φερτη μου να της κανω "θεραπεια" στο ενυδρειο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Νοεμβρίου 2011 Author #57 Share 3 Νοεμβρίου 2011 αααμαααν,Πανο ειναι αρρωστη....εχει βγαλει white spot....φερτη μου να της κανω "θεραπεια" στο ενυδρειο μου... Αντε ρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2011 #58 Share 3 Νοεμβρίου 2011 αααμαααν,Πανο ειναι αρρωστη....εχει βγαλει white spot....φερτη μου να της κανω "θεραπεια" στο ενυδρειο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris76 3 Νοεμβρίου 2011 #59 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Πανο πραγματικα ομορφο το ενυδρειο σου!!! Μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Νοεμβρίου 2011 #60 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο Πάνο!!! Εἶναι τέλειο. Γενικὰ δὲ μπορῶ νὰ ἀντισταθῶ καὶ ἐγὼ ἄλλο. Ὅσους ξέρω στὸ aquazone μὲ ἔχετε τρελάνει μὲ τὰ reef σᾶς. Θὰ ἀκολουθήσω καὶ ἐγὼ σὲ λίγο. Και αργησες αγαπητε Δημοσθενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Νοεμβρίου 2011 #61 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Πάνο πολύ όμορφο ενυδρείο, να το χαίρεσαι. Δώσε φώτο και βίντεο στον λαό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Νοεμβρίου 2011 Author #62 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά! Σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει ένα βίντεο με τις καινούργιες προσθήκες που έχουν γίνει Δημοσθένη, όλοι κατά βάθος ένα reef το θέλουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Νοεμβρίου 2011 #63 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο Πάνο!!! Εἶναι τέλειο. Γενικὰ δὲ μπορῶ νὰ ἀντισταθῶ καὶ ἐγὼ ἄλλο. Ὅσους ξέρω στὸ aquazone μὲ ἔχετε τρελάνει μὲ τὰ reef σᾶς. Θὰ ἀκολουθήσω καὶ ἐγὼ σὲ λίγο. Άντε μπράβο Δημοσθένη, θα μιλάμε την ίδια γλώσσα,.... αλλά με διαφορετικό τρόπο γραφής !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 4 Νοεμβρίου 2011 #64 Share 4 Νοεμβρίου 2011 Ναι.. είναι πολύ όμορφο και αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες γεννοβολάει συνέχεια αλλά η ανάπτυξη είναι σε ρυθμούς Φεεεέεεεεταααααα όπως λέει και ο Sarantoulis. Στο 2:03 του βίντεο θα το δεις που το έχω στο ενυδρείο μου..... σήμερα (μετά από 1 χρόνο) έχει και 8-10 απογόνους !!! χαχααχαχαχαχαχαχα άστα να πάνε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Νοεμβρίου 2011 Author #65 Share 5 Νοεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Νοεμβρίου 2011 #66 Share 5 Νοεμβρίου 2011 (edited) Μπράβο...πολύ ωραία στιγμή. Πάντα ήθελα να πετύχω κάτι τέτοιο, μάλιστα είχα την εντύπωση ότι θα γινότανε σε αργούς ρυθμούς όπως κάνουν τα καβούρια. Σ ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Να τονίσω για τους νέους που άρχισαν τώρα να ασχολούνται με το θαλασσινό, ότι αυτό είναι μια φυσική διαδικασία και συχνό φαινόμενο στις γαρίδες που ονομάζεται molting και σε μια ελεύθερη ελληνική μετάφραση "αλλαγή εξωσκελετού" ή "αλλαγή κελύφους" και συμβαίνει λόγω ότι το ζωντανό αναπτύσσεται. Κάτι ανάλογο γίνεται και με τα καβούρια. Απαραίτητο είναι το ιχνοστοιχείο του ιωδίου (Ι2) που τους βοηθάει σ αυτή τη διαδικασία. Το ζωντανό για μερικές ημέρες θα παραμείνει κρυμμένο διότι έτσι είναι ευάλωτο από επιθέσεις μέχρι να σκληρύνει το νέο κέλυφος. Μερικά είδη αστακού καταναλώνουν το κέλυφος τους λόγω του ασβεστίου που περιέχει. Μη τρομάζετε λοιπόν αν κάποια στιγμή δείτε τη γαρίδα σας..."νεκρή", απλά άλλαξε κέλυφος. Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Νοεμβρίου 2011 Author #67 Share 5 Νοεμβρίου 2011 (edited) Nα σε καλά Αίολε και για τις πληροφορίες! Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Νοεμβρίου 2011 #68 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Η ρουφιανα.Ξεβρακωθηκε ετσι στην ψυχρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Νοεμβρίου 2011 Author #69 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Η ρουφιανα.Ξεβρακωθηκε ετσι στην ψυχρα Xαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Νοεμβρίου 2011 Author #70 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Eνα μικρο update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 6 Νοεμβρίου 2011 #71 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Πόσες φορές σε πήρε ο ύπνος μπροστά του; Στο βίντεο που ταίζεις γύρω στο 7:20 με 7:30 τι ακριβώς κάνει το ψάρι; τι βγάζει από τα βράγχιά του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Νοεμβρίου 2011 Author #72 Share 6 Νοεμβρίου 2011 Η αληθεια ειναι επειδη ακριβως το εχω στο δωματιο το χαζευω με τις ωρες οταν ειμαι ξαπλωμενος.. Αυτο που λες για το βιντεο δεν το βρηκα, επισης δεν υπαρχει 7,20-7,30... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Νοεμβρίου 2011 Author #73 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 25 Νοεμβρίου 2011 #74 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Το μυστικό που έχω βρει είναι ότι οι συχνές αλλαγές νερού της τάξεως 20% πραγματικά σώζουν οπότε το καθιέρωσα Πρωτον: Δηλαδη οταν λες συχνες?! Ποσο συχνες?! Και Δευτερον: RESPECT! Πανεμορφο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Νοεμβρίου 2011 Author #75 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Πρωτον: Δηλαδη οταν λες συχνες?! Ποσο συχνες?! Και Δευτερον: RESPECT! Πανεμορφο ενυδρειο! Ευχαριστώ, πραγματικά χάνει από την κάμερα... Συχνές εννοώ κάθε βδομάδα 15-20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος