χριστινα.κ 9 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 9 Οκτωβρίου 2011 εχω 2 θηλυκα λαμπιντοχρομις που εχουν γεννησει 4 φορες τα βλεπω λιγο πιο αδυνατα και καπως μαζεμενα να τα βαλω σε αλλο ενυδρειο να ξεκουραστουν ενω εχω και αλλα θηλυκα τα συγκεκριμενα γεννανε συνεχεια και δεν τα μπερδευω με τα αλλα γιατι αυτα ειναι πολυ αδυνατα το ιδιο γινετε και με τα ασει το ενα ειναι συνεχεια μπουκωμενο αν τα βγαλω για να ξεκουραστουν θα στρεσαριστουν? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 9 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 9 Οκτωβρίου 2011 Να έχεις υπόψη σου πως εαν τις βγάλεις, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να στρεσάριστούν κατά την επιστροφή τους. Τα άλλα πως γνωρίζεις ότι είναι κοπελιές? μήπως είναι αρσενικά? Βιταμίνες τα ταϊζεις? αν όχι βοηθάει πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χριστινα.κ 9 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 9 Οκτωβρίου 2011 Να έχεις υπόψη σου πως εαν τις βγάλεις, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να στρεσάριστούν κατά την επιστροφή τους. Τα άλλα πως γνωρίζεις ότι είναι κοπελιές? μήπως είναι αρσενικά? Βιταμίνες τα ταϊζεις? αν όχι βοηθάει πολύ. ευχαριστω για την απαντηση ειναι σιγουρα θηλυκα δεν δινω βιταμινες τα ταιζω καλα και με τροφη που φτειαχνω και αγοραζω αλλα αυτα ειναι συνεχεια μπουκωμενα και δεν τρωνε τα αρσενικα φαινονται τις κυνηγανε ολες υπαρχει περιπτωση να πεθανουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 9 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 9 Οκτωβρίου 2011 Εγω στην θεση σου θα τα ''ξεκουραζα'' σε αλλο ενυδρειο( η τους αρσενικους σε αλλο ενυδρειο) με μπολικη τροφη για καμια 20 μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χριστινα.κ 10 Οκτωβρίου 2011 Author #5 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Εγω στην θεση σου θα τα ''ξεκουραζα'' σε αλλο ενυδρειο( η τους αρσενικους σε αλλο ενυδρειο) με μπολικη τροφη για καμια 20 μερες. ευχαριστω πολυ για την απαντηση θα τα βγαλω πολυ προσεκτικα και θα τα ταισω και το ασει οταν τα αφησει θα το βγαλω και αυτο ειναι πολυ αδυνατα και εβγαλαν πολλα ψαρακια κατα τα χριστουγεννα θα σας χαρισω ψαρακια υπαρχει υπερπλυθησμος στο ενυδρειο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
χριστινα.κ 13 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 13 Οκτωβρίου 2011 τα ψαρακια μου πανε πολυ καλυτερα μπορει να κλησει το θεμα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 13 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 13 Οκτωβρίου 2011 Τελικά τα έβαλες ξεχωριστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 13 Οκτωβρίου 2011 τα ψαρακια μου πανε πολυ καλυτερα μπορει να κλησει το θεμα ευχαριστω Δεν υπαρχει λογος να κλεισει το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 14 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 14 Οκτωβρίου 2011 Εγω στην θεση σου θα τα ''ξεκουραζα'' σε αλλο ενυδρειο( η τους αρσενικους σε αλλο ενυδρειο) με μπολικη τροφη για καμια 20 μερες. Νομίζω πως εάν είναι να απομακρυνθουν ψάρια από το κυρίως ενυδρείο για τους λόγους που γράφει η χριστινα.κ... τότε ναι και εγώ τα αρσενικά θα έβγαζα για κανά μήνα και όχι τα θηλυκά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χριστινα.κ 25 Οκτωβρίου 2011 Author #10 Share 25 Οκτωβρίου 2011 μολις ειδα οτι δεν το κλεισατε το θεμα τα αρσενικα δεν πιανονται ενω τις μανες τις επιασα ευκολα τις εχω μονες τους και πανε πολυ καλα θα τις κρατησω καμια δεκαπενταρια μερες ακομα και μετα θα δω σκεφτομαι νυχτα με το μπλε φως να τις ριξω μεσα και να ριξω και λιγες σταγονες για το στρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος