χρυσανθη 9 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 9 Οκτωβρίου 2011 θα σκασω απο το κακο μου αρρωστησε ο μονομαχος μου με fin rot συν οτι εχει ασπριση το κεφαλακι του σαν να εχει παθει αποχρωματισμο ειναι σκουρο μπλε το χρωμα του . εψαξα για melafix δεν βρηκα και πηρα το baktopur τις sera . οι οδηγειες λενε την πρωτη μερα 22 σταγονες σε 20 λιτρα μετα την τριτη παλι 22 σταγονες και μετα αλλαγη νερου και ανθρακα . (την 4 ημερα ) ο μονομαχος μου ιδη ειναι καλητερα η ορεξη του δεν χαθηκε ποτε . το κεφαλακι του αρχιζει να στρωνη. αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν μπορω να συνεχισω πανω απο τις 4 ημερες????????????? η να τον αφησω καμια εβδομαδα και να επαναλαβω την θεραπεια. οι οδηγειες δεν λενε κατι πανω σε αυτο το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 9 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 9 Οκτωβρίου 2011 Δεν χρειάζεται πέρα απο τις 4 ημέρες . Ότι ήταν να κάνει το φάρμακο το έκανε . Αλλαγή νερού και αντιχλώριο τώρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος