PANOSLUCKY 9 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 9 Οκτωβρίου 2011 φυτεψα το microsorum στο χαλικι και δεν το εβαλα σε ξυλο η πετρα ..θα εχει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSLUCKY 9 Οκτωβρίου 2011 Author #2 Share 9 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSLUCKY 9 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 9 Οκτωβρίου 2011 το ξυλο θα το αγορασω αυριο αλλα θα μπει μεθαυριο στο ενυδρειο(θελω να το βρασω και να το αφησω να μουλιασει τουλαχιστον μια ημερα) μεχρι τοτε πως να το εχω το φυτο? φυτεμενο στο χαλικι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 9 Οκτωβρίου 2011 Μέχρι να ετοιμάσεις το ξύλο (υπάρχει περιπτωση για κανα δυο μέρες η και παραπάνω το ξύλο να μη θυθίζετε) μπορείς να το δέσεις πρόχειρα σε μια πέτρα, η να το συγκρατήσεις με μια βεντούζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 9 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 9 Οκτωβρίου 2011 Ή απλά άστο προς το παρόν να επιπλέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSLUCKY 9 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 9 Οκτωβρίου 2011 (edited) ενα ξυλο εχω μεσα στο ενυδρειο(τωρα ετοιμαζεται) , δεν εχω προβλημα αν επιπλεει το ξυλο θα το φρακαρω με το αλλο , το προβλημα ειναι η κιτρινιλα αυτο φοβαμαι . το αλλο το εβρασα για κανα 4ωρο συνολικα και παλι εβγαζε λιγο κιτρινιλα τις πρωτες 2μερες που το ειχα σ'ενα κουβα...αμα αφησω το φυτο να επιπλει για 2 μερουλες ? Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2011 - PANOSLUCKY Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 9 Οκτωβρίου 2011 Η κιτρινίλα δεν είναι κάτι κακό που να σε τρομάζει. Κάποιοι από εδω μέσα (και εγώ μέσα σ αυτούς) προτιμούν αυτό το χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 9 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 9 Οκτωβρίου 2011 το φυτό εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSLUCKY 9 Οκτωβρίου 2011 Author #9 Share 9 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις !! ..μαθαμε για τα ψαρια κτλ(θεωρητικα) τωρα πρεπει να μαθω και για τα φυτα σιγα σιγα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος