saradoulis 8 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Παιδια για να μπουν μουφες φ40 και φ 20 σε τρυπες το τρυπανι που θα χρησιμοποιηθει τι νουμερο πρεπει να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Ειναι ειδικο ποτηροτρυπανο,το οποιο δεν ξερω αν και ποσο θα το βρεις εδω στην Ελλαδα. Οι διαστασεις ειναι αυτες που αναφερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Αν ειναι για γυαλι μην το επιχειρησεις εσυ,γιατι εκτος το τρυπανι ,και το μηχανημα πρεπει να ειναι ειδικο αργοστροφο και να πετα νερο.Αν ειναι για ξυλο η πλεξι ειναι ευκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 8 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 8 Οκτωβρίου 2011 (edited) Παιδια για να μπουν μουφες φ40 και φ 20 σε τρυπες το τρυπανι που θα χρησιμοποιηθει τι νουμερο πρεπει να ειναι? Ποτήρι ειδικό για γυαλί Φ40 και Φ20 αντίστοιχα. Υπάρχουν στο ebay άφθονα και σχετικά φθηνά. Ελλάδα δεν ξέρω ποιός φέρνει. Θα χρειαστείς εκτός από τα ποτήρια πλαστελίνη και ένα δράπανο με ρυθμιζόμενες στροφές. Τηλ για λεπτομέριες Αν ειναι για γυαλι μην το επιχειρησεις εσυ,γιατι εκτος το τρυπανι ,και το μηχανημα πρεπει να ειναι ειδικο αργοστροφο και να πετα νερο.Αν ειναι για ξυλο η πλεξι ειναι ευκολο Επειδή έχω τρυπήσει πολλά και διάφορα υλικά λόγο δουλειάς κατατάσω το πλέξι στα πολύ πιο δύσκολα υλικά (για τρύπες κοψίματα κτλ) και επικίνδυνο (ακόμα και για να χτυπήσεις) από το τζάμι Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2011 - warhawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Ποτήρι ειδικό για γυαλί Φ40 και Φ20 αντίστοιχα. Υπάρχουν στο ebay άφθονα και σχετικά φθηνά. Ελλάδα δεν ξέρω ποιός φέρνει. Θα χρειαστείς εκτός από τα ποτήρια πλαστελίνη και ένα δράπανο με ρυθμιζόμενες στροφές. Τηλ για λεπτομέριες Επειδή έχω τρυπήσει πολλά και διάφορα υλικά λόγο δουλειάς κατατάσω το πλέξι στα πολύ πιο δύσκολα υλικά (για τρύπες κοψίματα κτλ) και επικίνδυνο (ακόμα και για να χτυπήσεις) από το τζάμι Μαστορας διχως κοψιμο δεν γινεσαι.Ολα θελουν τα καταληλα εργαλεια.Και εαν εχεις το σωστο δοντι με το σωστο βημα στο τρυπανι,ολα ειναι ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 8 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Παιδια δεν θελω να τις ανοιξω εγω.Απλως ρωταω αν οι μουφες που κουμπονουν στο τζαμι ειναι ιδιες σε διαμετρο με τις τρυπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 8 Οκτωβρίου 2011 Author #7 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Σας ευχαριστω ολους μαγκες. Εδω στην Καστορια που βρισκομαι ειναι πακετο τα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 8 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Σας ευχαριστω ολους μαγκες. Εδω στην Καστορια που βρισκομαι ειναι πακετο τα πραγματα. Καστοριά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 8 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 8 Οκτωβρίου 2011 στο πρακτικερ απο λαρισα βρηκα με 30 ευρο τον 1 αν κατεβεις προς τα εδω στηλε πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 8 Οκτωβρίου 2011 Author #10 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Δεν ψαχνω για τρυπανι. Αλλο πραγμα ρωτουσα αλλα τελικα μου ελυσε την απορια ο φιλος warhawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRS 9 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 9 Οκτωβρίου 2011 Ποτήρι ειδικό για γυαλί Φ40 και Φ20 αντίστοιχα. Υπάρχουν στο ebay άφθονα και σχετικά φθηνά. Ελλάδα δεν ξέρω ποιός φέρνει. Θα χρειαστείς εκτός από τα ποτήρια πλαστελίνη και ένα δράπανο με ρυθμιζόμενες στροφές. Τηλ για λεπτομέριες Επειδή έχω τρυπήσει πολλά και διάφορα υλικά λόγο δουλειάς κατατάσω το πλέξι στα πολύ πιο δύσκολα υλικά (για τρύπες κοψίματα κτλ) και επικίνδυνο (ακόμα και για να χτυπήσεις) από το τζάμι Αυτο για το πλεξι ξαναπες το καμια σχεση με το γυαλι πολυ πιο δυσκολο το πλεξι σε τρυπηματα κοψιματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 9 Οκτωβρίου 2011 Αυτο για το πλεξι ξαναπες το καμια σχεση με το γυαλι πολυ πιο δυσκολο το πλεξι σε τρυπηματα κοψιματα Αμα εχεις το καταληλο τρυπανι,το πλεξι τρυπιετε σαν βουτηρο.Θελει δοντι αραιο και παπαγαλου,αλλιως στομωνει και με την θερμοκρασια μαγκωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemeshianos 10 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 10 Οκτωβρίου 2011 Αν ειναι για γυαλι μην το επιχειρησεις εσυ,γιατι εκτος το τρυπανι ,και το μηχανημα πρεπει να ειναι ειδικο αργοστροφο και να πετα νερο.Αν ειναι για ξυλο η πλεξι ειναι ευκολο Αργόστροφο είναι χειρότερα... Πλαστελίνη για να κρατάει το νερό, και την αρχή με dremel που να έχει κεφαλί με διαμαντόσκονη(λέμε τώρα για να ανοίξεις τρύπα για τον οδηγό. Ο οδηγος είναι αρίδα με διαμαντόσκονη και σιγά σιγά ανοίγεις την τρύπα για τον οδηγό. Μετά θα πρέπει να κάνεις δεύτερο φράγμα για να μην φεύγει το νερό από την τρύπα και σιγά σιγά να γίνει η αρχή με το ποτηράκι. Βασικά θέλει υπομονή και όχι πίεση στο γυαλί. Γρήγορες στροφές, νερό συνεχώς, και η μόνη πίεση στο γυαλί να είναι το βάρος του dremel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος