tsap 7 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 7 Οκτωβρίου 2011 παιδια ποια ψαρια τρωνε artemia στο θαλασσινο ενυδρειο? http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2042 σαν αυτες εδω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Oποιο ψαρι μπορεσει να τη διακρινει θα τη φαει. Θελεις να δοκιμασεις να ταισεις καποιο συγκεκριμενο ψαρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 7 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 7 Οκτωβρίου 2011 για παραδειγμα αυτο εδω θα φαει? http://www.liveaquaria.com/product/prod_di...&pcatid=551 και αλλα σαρκοφαγα ψαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Ο μανταρινος ειναι πολυ δυσκολο ψαρι,απο την αποψη του οτι το ενυδρειο που θα μπει,πρεπει να ειναι στρωμενο και να τρεχει καιρο,ωστε ο βραχος να μπορει να του προσφερει σε αφθονια τους μικροοργανισμους με τους οποιους τρεφεται. Ξηρα τροφη,εστω και στη μορφη που μας δειχνεις,πολυ δυσκολα θα φαει,αν και εχουν υπαρξει και ψαρακια που την εφαγαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Όντως πολύ δύσκολο ψάρι στο δεχτεί άλλη τροφή εκτός από τα ζωντανά (κοπίποδα) που του προσφέρει ο βράχος. Ο Ανδρέας είχε ένα ζευγάρι που έτρωγε μέχρι και pelts, όταν κάποια στιγμή μου έδωσε το θηλυκό σταμάτησε να τρώει στο δικό μου ενυδρείο. Δεν έτρωγε ούτε ζωντανά αρτέμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 7 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Το Mandarin θέλει sump, και για να είμαι πιο συγκεκριμένος refugium Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 7 Οκτωβρίου 2011 Author #7 Share 7 Οκτωβρίου 2011 αυτη η συσκευασια της artemia ειναι νεκρες δηλαδη?δεν ειναι ζωντανη τροφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Το Mandarin θέλει sump, και για να είμαι πιο συγκεκριμένος refugium Αυτο δεν ειναι απολυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 7 Οκτωβρίου 2011 (edited) αυτη η συσκευασια της artemia ειναι νεκρες δηλαδη?δεν ειναι ζωντανη τροφη? Ναι, δεν θα μπορούσε να είναι ζωντανή τροφή σε συσκευασία, αν και υπάρχουν τέτοιες προτάσεις αλλά έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις και μόνος σου παραγωγή ζωντανής artemia και η ίδια εταιρία (αλλά και άλλες) βγάζει συσκευασία με αυγά. Ρίξε μια ματιά εδώ να δεις τη διαδικασία. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=30957&hl= (Επέλεξε την εικόνα στο πρώτο post ή το συνημμένο αρχείο *.pfd με τις οδηγίες) Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος