PAST 23 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 23 Νοεμβρίου 2006 Εχω καποια κομματια απο πλακες πολυορεθανης. Μπορω να τα χρησιμοποιησω για καπακι η θα δηλητηριασω τα ψαρια; Για την υγρασια ξερω οτι ειναι πολυ καλυτερο υλικο απο οποιοδηποτε ξυλο (γινονται μπανιερες απο αυτο το υλικο), αλλα απο θεμα τοξικοτητας δεν γνωριζω. Σε ερωτησεις που εκανα σε καποιους που το δουλευουν σαν υλικο, καποιοι μου ειπαν κανενα προβλημα,αλλοι οτι αν βαφτει μονο και αλλος σε καμμια περιπτωση να μην χρησιμοποιηθει για ψαρια. Αν το εχει χρησιμοποιησει καποιος η ξερει κατι σχετικα θα βοηθουσε παρα πολυ η γνωμη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 10 Ιουνίου 2010 #2 Share 10 Ιουνίου 2010 Εχω καποια κομματια απο πλακες πολυορεθανης. Μπορω να τα χρησιμοποιησω για καπακι η θα δηλητηριασω τα ψαρια; Για την υγρασια ξερω οτι ειναι πολυ καλυτερο υλικο απο οποιοδηποτε ξυλο (γινονται μπανιερες απο αυτο το υλικο), αλλα απο θεμα τοξικοτητας δεν γνωριζω. Σε ερωτησεις που εκανα σε καποιους που το δουλευουν σαν υλικο, καποιοι μου ειπαν κανενα προβλημα,αλλοι οτι αν βαφτει μονο και αλλος σε καμμια περιπτωση να μην χρησιμοποιηθει για ψαρια. Αν το εχει χρησιμοποιησει καποιος η ξερει κατι σχετικα θα βοηθουσε παρα πολυ η γνωμη του. Κάποιος που να ξέρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Ιουνίου 2010 #3 Share 10 Ιουνίου 2010 Οταν λες "πλακες" εννοεις γυμνο το υλικο? Τριβεται? Κοιτα κι αυτο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry398652 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 10 Ιουνίου 2010 #4 Share 10 Ιουνίου 2010 Τι ακριβώς υλικό εννοείς;Είναι σκέτη πολυουρεθάνη ή περιέχει προσμίξεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος