Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

Στέλνω εκ μέρους ενός φίλου μου ο οποίος εχει ενα ενυδρείο σε μαγαζί, περίπου 250 λίτρα και φιλοξενεί 2 παπαγαλόψαρα και ένα pangasius. Το pangasious έχει βγαλει ενα εξόγκωμα κόντα στο ένα του ρουθούνι το οποίο ξεκίνησε σαν μικρή κουκίδα και τώρα έχει γίνει σαν τρύπα που απο μέσα είναι σαν να βγαίνει το κρέας. δεν εχω ξαναδεί κάποια παρόμοια ασθένεια. Στέλνω και μία φωτό του εν λόγω ψαριού μήπως βοηθήσει στη διάγνωση. Μετρήσεις και λοιπά δεν έχει κάνει αλλά του είπα να ξεκινήσει από ΄κει. Αν ξέρει κάποιος και μπορεί παρακαλώ να βοηθήσει. :Dpost-45243-1317927918_thumb.jpg

το μεγεθος του ψαριου ειναι η απαντηση στο προβλημα. το ψαρι ειναι τοσο μεγαλο που κοπαναει συνεχεια στα τζαμια. αυτο ειναι χτυπημα που εγινε πολλες φορες στο ιδιο σημειο και εγινε πληγη. τα 250 λιτρα ειναι τραγικα λιγα εστω και για ενα παπαγαλοψαρο ποσο μαλλον για 2 και εναν παγκασιους που γινεται 2 μετρα. η μονη λυση ειναι δωσιμο... ενα παραδειγμα παγκασιου πιο κατω

giantcatfish-wwf_11.jpg

Έγινε επεξεργασία - irongud

Kαι να φανταστείς οτι μου είπε κιόλας οτι τα παπαγαλόψαρα δεν το αφήνουν σε ησυχία. το έχουν κολλημένο σε μια γωνία. Θα του πω να το δώσει κατευθείαν. Τι προτείνεις φίλε μου να δώσει για να κλείσει η πληγή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...