Jump to content

στησιμο παλιου ενυδρειου!!

efi20

Recommended Posts

καλησπερα χομπιστες!!!!! εστησα σημερα ενα καινουργιο ενυδρειο για τον μονομαχο μου -_- πολλα πολλα ευχαριστω στα παιδια που μου εδωσαν χτες το ενυδρειο,τα υλικα αλλα και φυσικα τις πολυτιμες συμβουλες τους για το στησιμο και τη συντηρηση!! σας ειμαι ευγνομων :D το ενυδρειο λειτουργει ρολοι,οχι να το παινευτω αλλα το εκανα πανεμορφο,ο μονομαχος ειναι πιο ζωηρος απο ποτε και ολα μια χαρα!!!

Δωσα φωτο στον λαο -_-

κανε μια παρουσια με αυτην την φορμα.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50683

Να τον χαιρεσαι :D

βασικα....μετα απο λιγο ψαξιμο,μαλλον δν εκανα πολυ καλη δουλεια.....αφηνω τη παρουσιαση προς το παρων,θα βαλω μερικα αληθινα φυτα ακομα,και μετα θα κανω τη παρουσιαση...! ενθουσιαστηκα γρηγορα μου φαινεται :D

βασικα....μετα απο λιγο ψαξιμο,μαλλον δν εκανα πολυ καλη δουλεια.....αφηνω τη παρουσιαση προς το παρων,θα βαλω μερικα αληθινα φυτα ακομα,και μετα θα κανω τη παρουσιαση...! ενθουσιαστηκα γρηγορα μου φαινεται :D

Πως το κατάλαβες αυτό?

εψαξα λιγο στο forum και ειδα εναν χομπιστα που ειχε βγαλει φωτο το ενυδρειο του και ρωταγε τι γνωμη των υπολοιπων...ολοι σχεδον συμφωνουσαν οτι παραηταν φορτωμενο με ψευτικα διακοσμητικα,και το δικο μου ενυδρειο καπως ετσι ειναι...μονο ενα κερατοφυλλο εχω βαλει σε 20λιτρο ενυδρειο και 5 6 διακοσμητικα.. καλυτερα ν αφησω 1 2 και τα υπολοιπα να τα βγαλω...!! μερικες ανουβιες θα ταν προτιμοτερες :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...