efi20 6 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα χομπιστες!!!!! εστησα σημερα ενα καινουργιο ενυδρειο για τον μονομαχο μου πολλα πολλα ευχαριστω στα παιδια που μου εδωσαν χτες το ενυδρειο,τα υλικα αλλα και φυσικα τις πολυτιμες συμβουλες τους για το στησιμο και τη συντηρηση!! σας ειμαι ευγνομων το ενυδρειο λειτουργει ρολοι,οχι να το παινευτω αλλα το εκανα πανεμορφο,ο μονομαχος ειναι πιο ζωηρος απο ποτε και ολα μια χαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Δωσα φωτο στον λαο κανε μια παρουσια με αυτην την φορμα. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50683 Να τον χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Να το χαιρεσε και περιμενουμε παρουσιαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
efi20 6 Οκτωβρίου 2011 Author #4 Share 6 Οκτωβρίου 2011 βασικα....μετα απο λιγο ψαξιμο,μαλλον δν εκανα πολυ καλη δουλεια.....αφηνω τη παρουσιαση προς το παρων,θα βαλω μερικα αληθινα φυτα ακομα,και μετα θα κανω τη παρουσιαση...! ενθουσιαστηκα γρηγορα μου φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 7 Οκτωβρίου 2011 βασικα....μετα απο λιγο ψαξιμο,μαλλον δν εκανα πολυ καλη δουλεια.....αφηνω τη παρουσιαση προς το παρων,θα βαλω μερικα αληθινα φυτα ακομα,και μετα θα κανω τη παρουσιαση...! ενθουσιαστηκα γρηγορα μου φαινεται Πως το κατάλαβες αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
efi20 7 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 7 Οκτωβρίου 2011 εψαξα λιγο στο forum και ειδα εναν χομπιστα που ειχε βγαλει φωτο το ενυδρειο του και ρωταγε τι γνωμη των υπολοιπων...ολοι σχεδον συμφωνουσαν οτι παραηταν φορτωμενο με ψευτικα διακοσμητικα,και το δικο μου ενυδρειο καπως ετσι ειναι...μονο ενα κερατοφυλλο εχω βαλει σε 20λιτρο ενυδρειο και 5 6 διακοσμητικα.. καλυτερα ν αφησω 1 2 και τα υπολοιπα να τα βγαλω...!! μερικες ανουβιες θα ταν προτιμοτερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts