ΚΟΥΜΑΝ 24 Οκτωβρίου 2011 Author #76 Share 24 Οκτωβρίου 2011 σας ευχαριστω ολους για της συμβουλες και τα καλα σας λογια... ναι 4 ειπαμε αλλα μου εφερε 3... δυστηχος δεν μπορω να κανω τπτ γιαυτο... sevarok και κιχλιδατε η εμπιρια σας για αυτα τα ψαρια θα με βοηθησουν συγουρα,, καταρχην BBA ενοεις την μαυρη αλγη? ναι απο αυτην εχω πολυ...παρα πολυ... σκευτομαι να ξυλωσω ολο το ενυδρειο μιας και δεν μπορεσα να το καταπολεμησω με τπτ// εχω δοκιμασει κατι ταμπλετες αλλα τπτ.. η μαυρη αλγη δεν ξερω αν ειναι τοσο κακη για την ποιοτητα του νερου...το επιρεαζει? παντος εχω σκοπο να τα ξυλωσω ολα.. ναι ειναι ιδιετερες επιλεκτηκες στην διατροφη.. ταιζω οπως εγραψα κυριος κατεψυγμενη γαριδα.. οσο περνανε οι μερες της βλεπω και καλυτερα, οταν σηκονομαι καμια φορα απο τον υπολογιστη και με βλεπουν ομως στρεσαρονται και τρεχουν μεσα στης φωλιες...σιγα σιγα με συνηθηζουν,το βλεπω αυτο.αρα πιστευω ειναι θεμα χρονου για να χαλαροσουν λιγο. θα κοιταξω και αυτες της τροφες Kensfish για να δω τι γινεται... σας ευχαριστω και παλι για τον χρονο και της συμβουλες σας! ελπιζω να σας ανταμιψω με αρκετες φωτο και βιντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 22 Νοεμβρίου 2011 #77 Share 22 Νοεμβρίου 2011 Σακη, τι κανουν οι φροντοζαρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 22 Νοεμβρίου 2011 Author #78 Share 22 Νοεμβρίου 2011 τελεια φιλε! κανουν παρεα με της 5 blue zair moba f0 του λαρη! συντομα φωτο και παρουσιαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 23 Νοεμβρίου 2011 #79 Share 23 Νοεμβρίου 2011 Χαιρομαι που τα ζωντανα βρηκαν ενα τελειο σπιτι!!! Εισαι μερακλης Σακη και αυτο φανηκε απο την ημερα που τα πηρες Φοβερα ψαρια +φοβερο ενυδρειο=τελειος συνδυασμος Σου ευχομαι φιλε μου πολλες γεννες και να σε συντροφευουν ποοολα χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Νοεμβρίου 2011 Author #80 Share 23 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω Λάρη! συντομα θα κανω μια σωστη παρουσιαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Νοεμβρίου 2011 #81 Share 23 Νοεμβρίου 2011 Σακη μην το καθυστερεις.ελα να γουσταρουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος