ΚΟΥΜΑΝ 5 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 5 Οκτωβρίου 2011 λοιπον καθομαι και της χαζευω εδω και πολυ ωρα! θα ηθελα να μιραστω την χαρα μου μαζι σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 5 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Να σου ζησουν φιλε!!!!Φαινονται πιο καλα. Μηπως δεν μας τα ειπες ολα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 5 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 5 Οκτωβρίου 2011 ειναι μεσα οι 3 blue που πηρα ( απ οτι κοιταξα μαλλον ειμαστε οκ 1male 2 female ) 1 θυλικια burundi και 5 μικρα burundi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 6 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 6 Οκτωβρίου 2011 (edited) ( απ οτι κοιταξα μαλλον ειμαστε οκ 1male 2 female ) Χμμμ... τι ηλικίας είναι και τι μέγεθος είπες; Να τα χαίρεσαι!!! Έγινε επεξεργασία 6 Οκτωβρίου 2011 - sarevock Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Να σου ζησουν Σακη,πολυ ομορφες φατσουλες,να τα χαιρεσαι φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Υπέροχα ζωντανά φίλε, να τα χαίρεσαι. Προσοχή σε αυτό εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 6 Οκτωβρίου 2011 malawi R.I.P.!! ποιος τυχερος τα εχει πλεον? ΚΟΥΜΑΝ απ'οτι ξερω βεβαια ηταν μεγαλο σου αποθυμενο οι φροντοζες ε? μια σκεψη...μηπως η πλατη πλεον "τρωει" αρκετο χωρο απο το πλατος του ενυδρειου?οσο να ναι ειναι πιο θηρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 6 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 6 Οκτωβρίου 2011 λοιπον καθομαι και της χαζευω εδω και πολυ ωρα! θα ηθελα να μιραστω την χαρα μου μαζι σας! Είναι να μην τα χαζεύεις??? Εδώ τα χαζεύουμε εμείς από μακρυά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 6 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Πολυ ομορφα ψαρια ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 6 Οκτωβρίου 2011 Author #10 Share 6 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω για τα καλα σας λογια! τωρα για την διατροφη ...δεν θα δωσω μοσχαροκαρδια....σημερα κιολας θα παω να αγορασω κατεψυγμενες γαριδες και θα φτιαξω ενα μιγμα με γαριδες-λιγο σκοργο - ψαροτροφη. σπανακι να βαλω λιγο? sarevock δεν ξερω ηλικια... ειναι 18-20 cm. οταν της εβαλα μεσα τραβηξω απο κατω στα γενετικα οργανα απο 1 φωτο στα γρηγορα και απ οτι ιστευω με την μικρη μου εμπηρια ειναι 1/2 θα ανεβασω της φωτο ... η μια ειναι θολη ομως και δεν θελω να ξαναταλεπωρισω τα ψαρια βγαζοντας τα για να βγαλω φωτο...αργοτερα ισως. οι ψαρουκλες μου της μαλαουι δεν ξερω ποιος θα της χαρει...αλλα θα της χαρει συγουρα! ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια! εγω προσοπικα ειμαι τρελα ερωτευμενος με αυτα τα ψαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 6 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 6 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω για τα καλα σας λογια! τωρα για την διατροφη ...δεν θα δωσω μοσχαροκαρδια....σημερα κιολας θα παω να αγορασω κατεψυγμενες γαριδες και θα φτιαξω ενα μιγμα με γαριδες-λιγο σκοργο - ψαροτροφη. σπανακι να βαλω λιγο? sarevock δεν ξερω ηλικια... ειναι 18-20 cm. οταν της εβαλα μεσα τραβηξω απο κατω στα γενετικα οργανα απο 1 φωτο στα γρηγορα και απ οτι ιστευω με την μικρη μου εμπηρια ειναι 1/2 θα ανεβασω της φωτο ... η μια ειναι θολη ομως και δεν θελω να ξαναταλεπωρισω τα ψαρια βγαζοντας τα για να βγαλω φωτο...αργοτερα ισως. οι ψαρουκλες μου της μαλαουι δεν ξερω ποιος θα της χαρει...αλλα θα της χαρει συγουρα! ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια! εγω προσοπικα ειμαι τρελα ερωτευμενος με αυτα τα ψαρια! Εγω παντως σπανακι δεν θα εδινα σε φροντοζες αλλα και σκορδο ελαχιστο. Καλυτερα βυθιζομενα πελετς πρωτεινουχα με βαση την γαριδα και το ψαρι και ΦΡΕΣΚΙΑ γαριδα η κοματακια γαυρου η σαρδελας ( με το ρισκο τους). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 6 Οκτωβρίου 2011 Author #12 Share 6 Οκτωβρίου 2011 το ρισκο ποιο ειναι? η σαρδελα και ο γαυρος νομιζω εχουν πολλα λιπαρα.. αυτο ενοεις ρισκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 6 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 6 Οκτωβρίου 2011 φτου σκορδααααααααααααααα. ωραιες οι ψαρουκλες σου Σακη.χαλαρωσε τωρα και απολαυσε.ανεβασε και κανα βιντεακι για τους ματακηδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βασίλης 6 Οκτωβρίου 2011 #14 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Σάκη τέλεια τα ψάρια σου! Άπαιχτα! Ήδη έχουν πάρει καλύτερο χρώμα απ'οτι στις φωτογραφίες στο πετ σοπ και σε λίγες μέρες θα είναι τέλεια. Τα είχαμε πει και σε πμ. Μην ανυσυχείς για τίποτα το κατέχεις! Έτσι απλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 6 Οκτωβρίου 2011 #15 Share 6 Οκτωβρίου 2011 το ρισκο ποιο ειναι? η σαρδελα και ο γαυρος νομιζω εχουν πολλα λιπαρα.. αυτο ενοεις ρισκο? Το ρισκο εχει να κανει με το τι μπορουν να φερουν μαζι τους στο ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Οκτωβρίου 2011 #16 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Κατεψυγμένη γαρίδα παιδιά, μην κάνετε την ζωή σας δύσκολη. Αν θέλετε συνταγή εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 6 Οκτωβρίου 2011 Author #17 Share 6 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω Κωστη! αυτος ειναι ο τσελεμεντες για μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Οκτωβρίου 2011 #18 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Τίποτα φίλε. Είναι μια κλασσική συνταγή που προσαρμόζοντας την αναλογία γαρίδας/πρασινάδας μπορείς να ταΐζεις σαρκοφάγα ή φυτοφάγα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 6 Οκτωβρίου 2011 #19 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Η κατεψυγμενη γαριδα δεν κανει να ξεπαγωσει και να ξαναπαγωσει και να ξαναξεπαγωσει για να τα'ι'σεις τα ψαρια. Μονο ΦΡΕΣΚΙΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 6 Οκτωβρίου 2011 Author #20 Share 6 Οκτωβρίου 2011 αυριο μου φερνει φρεσκες ο κολητος που ειναι και ψαρας στην λαικη!!! πιο φρεσκια δεν γινεται!!! party με γαριδες θα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Οκτωβρίου 2011 #21 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Να τα χαίρεσαι Σάκη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 6 Οκτωβρίου 2011 #22 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Οκτωβρίου 2011 #23 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Η κατεψυγμενη γαριδα δεν κανει να ξεπαγωσει και να ξαναπαγωσει και να ξαναξεπαγωσει για να τα'ι'σεις τα ψαρια. Μονο ΦΡΕΣΚΙΑ. Φίλε βετεράνε μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα κατεψυγμένη γαρίδα και να την χτυπήσεις με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ πριν ξεπαγώσει τελείως. Η συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιείται πολλά χρόνια και δεν έχω διαβάσει κάποιο πρόβλημα που να σχετίζεται με το παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 6 Οκτωβρίου 2011 Author #24 Share 6 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω ευχαριστω!!!! μονο αγκαλια δεν εχω παρει το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 6 Οκτωβρίου 2011 #25 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Φίλε βετεράνε μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα κατεψυγμένη γαρίδα και να την χτυπήσεις με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ πριν ξεπαγώσει τελείως. Η συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιείται πολλά χρόνια και δεν έχω διαβάσει κάποιο πρόβλημα που να σχετίζεται με το παραπάνω. Δεν δημιουργει προβληματα, ειναι ομως μειωμενης θρεπτικης αξιας και εμεις για τα ψαρια μας θελουμε το καλυτερο δυνατο. Ετσι δεν ειναι ρε Κωστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος