Jump to content

οι φροντοζες μου!!!

ΚΟΥΜΑΝ

Recommended Posts

λοιπον καθομαι και της χαζευω εδω και πολυ ωρα! θα ηθελα να μιραστω την χαρα μου μαζι σας!

DSC01398.jpg

DSC01396.jpg

DSC01395.jpg

DSC01394.jpg

DSC01393.jpg

DSC01389.jpg

DSC01385.jpg

DSC01383.jpg

DSC01381.jpg

DSC01380.jpg

DSC01379.jpg

DSC01378.jpg

DSC01375.jpg

DSC01374.jpg

DSC01371.jpg

DSC01370.jpg

DSC01369.jpg

DSC01364.jpg

• Απαντήσεις 80
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ειναι μεσα οι 3 blue που πηρα ( απ οτι κοιταξα μαλλον ειμαστε οκ 1male 2 female ) 1 θυλικια burundi και 5 μικρα burundi!!!

( απ οτι κοιταξα μαλλον ειμαστε οκ 1male 2 female )

Χμμμ... τι ηλικίας είναι και τι μέγεθος είπες;

Να τα χαίρεσαι!!! :D

Έγινε επεξεργασία - sarevock

Να σου ζησουν Σακη,πολυ ομορφες φατσουλες,να τα χαιρεσαι φιλε μου :D-_-

malawi R.I.P.!! :D-_- ποιος τυχερος τα εχει πλεον? :D

ΚΟΥΜΑΝ απ'οτι ξερω βεβαια ηταν μεγαλο σου αποθυμενο οι φροντοζες ε? -_-

μια σκεψη...μηπως η πλατη πλεον "τρωει" αρκετο χωρο απο το πλατος του ενυδρειου?οσο να ναι ειναι πιο θηρια..

λοιπον καθομαι και της χαζευω εδω και πολυ ωρα! θα ηθελα να μιραστω την χαρα μου μαζι σας!

Είναι να μην τα χαζεύεις???

Εδώ τα χαζεύουμε εμείς από μακρυά. :D-_-

ευχαριστω για τα καλα σας λογια! τωρα για την διατροφη ...δεν θα δωσω μοσχαροκαρδια....σημερα κιολας θα παω να αγορασω κατεψυγμενες γαριδες και θα φτιαξω ενα μιγμα με γαριδες-λιγο σκοργο - ψαροτροφη. σπανακι να βαλω λιγο? sarevock δεν ξερω ηλικια... ειναι 18-20 cm. οταν της εβαλα μεσα τραβηξω απο κατω στα γενετικα οργανα απο 1 φωτο στα γρηγορα και απ οτι ιστευω με την μικρη μου εμπηρια ειναι 1/2 θα ανεβασω της φωτο ... η μια ειναι θολη ομως και δεν θελω να ξαναταλεπωρισω τα ψαρια βγαζοντας τα για να βγαλω φωτο...αργοτερα ισως. οι ψαρουκλες μου της μαλαουι δεν ξερω ποιος θα της χαρει...αλλα θα της χαρει συγουρα! ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια! εγω προσοπικα ειμαι τρελα ερωτευμενος με αυτα τα ψαρια!

ευχαριστω για τα καλα σας λογια! τωρα για την διατροφη ...δεν θα δωσω μοσχαροκαρδια....σημερα κιολας θα παω να αγορασω κατεψυγμενες γαριδες και θα φτιαξω ενα μιγμα με γαριδες-λιγο σκοργο - ψαροτροφη. σπανακι να βαλω λιγο? sarevock δεν ξερω ηλικια... ειναι 18-20 cm. οταν της εβαλα μεσα τραβηξω απο κατω στα γενετικα οργανα απο 1 φωτο στα γρηγορα και απ οτι ιστευω με την μικρη μου εμπηρια ειναι 1/2 θα ανεβασω της φωτο ... η μια ειναι θολη ομως και δεν θελω να ξαναταλεπωρισω τα ψαρια βγαζοντας τα για να βγαλω φωτο...αργοτερα ισως. οι ψαρουκλες μου της μαλαουι δεν ξερω ποιος θα της χαρει...αλλα θα της χαρει συγουρα! ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια! εγω προσοπικα ειμαι τρελα ερωτευμενος με αυτα τα ψαρια!

Εγω παντως σπανακι δεν θα εδινα σε φροντοζες αλλα και σκορδο ελαχιστο. Καλυτερα βυθιζομενα πελετς πρωτεινουχα με βαση την γαριδα και το ψαρι και ΦΡΕΣΚΙΑ γαριδα η κοματακια γαυρου η σαρδελας ( με το ρισκο τους).

το ρισκο ποιο ειναι? η σαρδελα και ο γαυρος νομιζω εχουν πολλα λιπαρα.. αυτο ενοεις ρισκο?

φτου σκορδααααααααααααααα. :D-_--_-:D:D ωραιες οι ψαρουκλες σου Σακη.χαλαρωσε τωρα και απολαυσε.ανεβασε και κανα βιντεακι για τους ματακηδες

Σάκη τέλεια τα ψάρια σου! Άπαιχτα! Ήδη έχουν πάρει καλύτερο χρώμα απ'οτι στις φωτογραφίες στο πετ σοπ και σε λίγες μέρες θα είναι τέλεια. Τα είχαμε πει και σε πμ. Μην ανυσυχείς για τίποτα το κατέχεις! Έτσι απλά!

το ρισκο ποιο ειναι? η σαρδελα και ο γαυρος νομιζω εχουν πολλα λιπαρα.. αυτο ενοεις ρισκο?

Το ρισκο εχει να κανει με το τι μπορουν να φερουν μαζι τους στο ενυδρειο σου.

ευχαριστω Κωστη! αυτος ειναι ο τσελεμεντες για μας!!!

Τίποτα φίλε. Είναι μια κλασσική συνταγή που προσαρμόζοντας την αναλογία γαρίδας/πρασινάδας μπορείς να ταΐζεις σαρκοφάγα ή φυτοφάγα ψάρια.

:D

Η κατεψυγμενη γαριδα δεν κανει να ξεπαγωσει και να ξαναπαγωσει και να ξαναξεπαγωσει για να τα'ι'σεις τα ψαρια. Μονο ΦΡΕΣΚΙΑ.

αυριο μου φερνει φρεσκες ο κολητος που ειναι και ψαρας στην λαικη!!! πιο φρεσκια δεν γινεται!!! party με γαριδες θα γινει :D

Να τα χαίρεσαι Σάκη!!! :D

Η κατεψυγμενη γαριδα δεν κανει να ξεπαγωσει και να ξαναπαγωσει και να ξαναξεπαγωσει για να τα'ι'σεις τα ψαρια. Μονο ΦΡΕΣΚΙΑ.

Φίλε βετεράνε μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα κατεψυγμένη γαρίδα και να την χτυπήσεις με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ πριν ξεπαγώσει τελείως. Η συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιείται πολλά χρόνια και δεν έχω διαβάσει κάποιο πρόβλημα που να σχετίζεται με το παραπάνω.

ευχαριστω ευχαριστω!!!! μονο αγκαλια δεν εχω παρει το ενυδρειο!

Φίλε βετεράνε μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα κατεψυγμένη γαρίδα και να την χτυπήσεις με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ πριν ξεπαγώσει τελείως. Η συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιείται πολλά χρόνια και δεν έχω διαβάσει κάποιο πρόβλημα που να σχετίζεται με το παραπάνω.

Δεν δημιουργει προβληματα, ειναι ομως μειωμενης θρεπτικης αξιας και εμεις για τα ψαρια μας θελουμε το καλυτερο δυνατο. Ετσι δεν ειναι ρε Κωστη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...