zaxar 5 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Στους δίσκους μπορούμε να ξεχωρίσουμε τι φίλο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 5 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 5 Οκτωβρίου 2011 υπάρχουν "σημάδια" αλλά 100% σίγουρος είσαι μόνο κατά την διάρκεια της γέννας Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 6 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 6 Οκτωβρίου 2011 υπάρχουν "σημάδια" αλλά 100% σίγουρος είσαι μόνο κατά την διάρκεια της γέννας Δυστυχώς έχεις δίκιο. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxar 6 Οκτωβρίου 2011 Author #4 Share 6 Οκτωβρίου 2011 θα ξεκινήσω ενυδρείο με δίσκους έχετε να προτείνετε μεγέθη ίδει η κάτι αλο? γιατί από δίσκους δεν έχω ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 7 Οκτωβρίου 2011 θα ξεκινήσω ενυδρείο με δίσκους έχετε να προτείνετε μεγέθη ίδει η κάτι αλο? γιατί από δίσκους δεν έχω ιδέα Με όλο το θάρος και μην με παρεξηγήσεις αλλά αν δεν έχεις ιδέα όπως λες, ΜΗΝ ξεκινήσεις με δίσκους. Είναι ψάρια πολύ απαιτητικά, δεν λέω δύσκολα γιατι αν κάνεις ότι πρέπει μπορεί να τα καταφέρεις, αλλά χρειάζεται εμπειρία και γνώσεις. Θέλει πολύ διάβασμα, και επαφή με άλλους δισκάδες για αποκόμηση εμπειριών. Θα δεις έτσι τα διάφορα προβλήματα που έχουμε κατα καιρούς αντιμετωπίσει και θα κρίνεις αν μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο, τον κόπο και τα έξοδα (τα βάζω επίτηδες τελευταία μιας και αν και είναι πολλά σχετικά, οι άλλοι δύο παράγοντες είναι πιο σημαντικοί) που χρειάζονται οι δίσκοι. Για μένα το σημαντικό είναι η εμπειρία στο χόμπυ και η δέσμευση να κάνεις ότι χρειάζεται. Σκέψου το, πάρε και μερικές ακόμη γνώμες και αποφασίσζεις. Σίγουρα εδώ θα βρεις όση βοήθεια χρειάζεσαι. Υπάρχει μεγάλη γνώση μαζεμένη στο ΑΖ και τεράστια διάθεση να μοιραστεί απλόχερα. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Με όλο το θάρος και μην με παρεξηγήσεις αλλά αν δεν έχεις ιδέα όπως λες, ΜΗΝ ξεκινήσεις με δίσκους. Είναι ψάρια πολύ απαιτητικά, δεν λέω δύσκολα γιατι αν κάνεις ότι πρέπει μπορεί να τα καταφέρεις, αλλά χρειάζεται εμπειρία και γνώσεις. Θέλει πολύ διάβασμα, και επαφή με άλλους δισκάδες για αποκόμηση εμπειριών. Θα δεις έτσι τα διάφορα προβλήματα που έχουμε κατα καιρούς αντιμετωπίσει και θα κρίνεις αν μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο, τον κόπο και τα έξοδα (τα βάζω επίτηδες τελευταία μιας και αν και είναι πολλά σχετικά, οι άλλοι δύο παράγοντες είναι πιο σημαντικοί) που χρειάζονται οι δίσκοι. Για μένα το σημαντικό είναι η εμπειρία στο χόμπυ και η δέσμευση να κάνεις ότι χρειάζεται. Σκέψου το, πάρε και μερικές ακόμη γνώμες και αποφασίσζεις. Σίγουρα εδώ θα βρεις όση βοήθεια χρειάζεσαι. Υπάρχει μεγάλη γνώση μαζεμένη στο ΑΖ και τεράστια διάθεση να μοιραστεί απλόχερα. Κ Συμφωνω και εγω να μην γινει αρχη με δισκους , μπορει ολα να σου πανε καλα αλλα απο τη μια στιγμη στην αλλη ολα τα γυρισουν τουμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxar 7 Οκτωβρίου 2011 Author #7 Share 7 Οκτωβρίου 2011 δεν ξεκινώ τώρα, ασχολούμαι 4 χρόνια τα τελευταία 2 χρόνια έχω severum και παπαγαλοψαρα κυρίως αλλά τα βαρέθηκα έχω καπιες γνώσεις απλά οι δίσκοι θέλουν πολύ προσοχή τα 2 τελευταία χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα ούτε αρρώστιες κυλούν όλα τέλια απλά θέλω να περάσω σε κάτι ομορφότερο και πιο ενδιαφέρον το ενυδρείο μου είναι 260 λίτρα καθαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 7 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Πριν ασχοληθείς καλό είναι να διαβάσεις όσα μπορείς περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Πριν ασχοληθείς καλό είναι να διαβάσεις όσα μπορείς περισσότερα. Θα συμφωνήσω με το παραπάνω. Είμαι εντελώς αντίθετος με αποτρεπτικά ποστ, όσο δύσκολο κι αν είναι το είδος στο οποίο αναφερόμαστε. Διάβασμα και σωστή προετοιμασία χρειάζεται και όλα γίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxar 7 Οκτωβρίου 2011 Author #10 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Σας ευχαριστώ έχετε να προτείνετε κάπου να μπω να διαβάσω η αιδώ? βασικά 4 δισκάκια θέλω να βάλω και μετά 2 – 3 παπαδάκια μικρά και τέλος,δεν θέλω κάτι το πολύ περίπλοκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 7 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Σας ευχαριστώ έχετε να προτείνετε κάπου να μπω να διαβάσω η αιδώ? βασικά 4 δισκάκια θέλω να βάλω και μετά 2 – 3 παπαδάκια μικρά και τέλος,δεν θέλω κάτι το πολύ περίπλοκο Πρώτο μάθημα περι Δίσκων. Είναι κοπαδόψαρα οπότε 4 Δίσκους δεν θα φτιάξεις ομάδα. Το καλύτερο είναι να έχουμε 8-10 αλλά λόγου ενυδρείου να βάλεις 6 Δίσκους. Ότι λιγότερο πιθανόν να έχεις προβλήματα κοινωνικά και δεν θα ευχαριστηθείς την μαγεία του Δίσκου. Δεύτερον Παπαγάλους δεν μπαίνουν με Δίσκους. Είναι μεγαλώσωμα ψάρια τα οποία πουλάνε τσαμπουκά, οπότε μακρυά απο Δίσκους. Αν βάλεις κάτι με τους Δίσκους να είναι ήρεμα ψάρια, που προτιμούν μαλακό νερό και δεν τρομάζουν/αγχώνουν τους Δίσκους με της κινήσεις τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
like 7 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Nαι οι 6 δισκοι θα ειναι μια χαρα αλλα πολυ σημαντικο ρολο παιζει και η φιλτρανση η' ακομα καλυτερα η πολυ καλη φιλτρανση και σιγουρα θα χρειαστεις καλα και μεγαλα φιλτρα και σιγουρα για μαλακο νερο αντιστροφη οσμωση για να εχουν οσο το δυνατο πιο καθαρο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος