giorginakos 5 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 5 Οκτωβρίου 2011 σκέφτομαι να αγοράσω κάποιες ξυλοπετρες από κάποιον συνχομπίστα και να τις βάλω στον 30λίτρο κύβο μου ...το πρόβλημα είναι ότι αυτός τις είχε πάρει για ένα 300 και υποτείθεται πως είναι μεγάλες...μπορώ μήπως να τις σπάσω η τουλάχιστον να τις μικραίνω όσο μπορώ η θα γίνουν θρίψαλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 5 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο να τους δώσεις συγκεκριμένο σχήμα, αν ξέρει κανείς θα με ενδιέφερε κι εμένα που έχω μια μεγάλη να μπορέσω να τη σπάσω κάπως χωρίς να την κάνω "λωρίδες" Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 5 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 5 Οκτωβρίου 2011 διπλό το πρόβλημα...τι γίνεται τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 5 Οκτωβρίου 2011 σφυρι και καλεμι με ελαφρα χτυπηματα ( υπαρχει περιπτωση ) να κανεις δουλεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 5 Οκτωβρίου 2011 Author #5 Share 5 Οκτωβρίου 2011 δηλαδή οι πιθανότητες για να βγουν έτσι όπως σκέφτομαι είναι ελάχιστες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 5 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Δυστυχως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 6 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 6 Οκτωβρίου 2011 παιζει κ το σεναριο του τροχου. δισκο για πετρες κ σιγα σιγα το πας οπου θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Οκτωβρίου 2011 Author #8 Share 6 Οκτωβρίου 2011 παιζει κ το σεναριο του τροχου. δισκο για πετρες κ σιγα σιγα το πας οπου θες και που θα βρω τέτοιο τροχό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 6 Οκτωβρίου 2011 και που θα βρω τέτοιο τροχό? Ειναι επικινδυνος ο τροχος,αστο μην το κανεις καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 6 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 6 Οκτωβρίου 2011 αν δεν εχεις ποιασει τροχο ξανα στα χερια σου αστο! ειναι επικυνδινο αν τωρα εχεις εμπιρια εστω και μικρη δισκο θα βρεις σε ολα τα καταστιματα που πουλανε εργαλεια τροχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Οκτωβρίου 2011 Author #11 Share 6 Οκτωβρίου 2011 αν δεν εχεις ποιασει τροχο ξανα στα χερια σου αστο! ειναι επικυνδινο αν τωρα εχεις εμπιρια εστω και μικρη δισκο θα βρεις σε ολα τα καταστιματα που πουλανε εργαλεια τροχος Ποτέ μου δεν έχω πιάσει τροχό.οπότε πάμε στην πρώτη περίπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 6 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Μπορείτε να δοκιμάσετε με σφυρί και καλέμι, χτυπόντας σιγα σιγα ακολουθόντας τα νερά της πέτρας, ή να πάτε σε ένα μαγαζί που πουλάει μάρμαρα, πέτρες κλπ και να σας το κόψουν αυτοί με τον δικό τους τον τροχό. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος