kosmikon 5 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 5 Οκτωβρίου 2011 (edited) Γεια σας παιδια εδω ειναι το νεο φυτεμενο μου Μετα το 400 μου ειπα να ασχοληθω και με ενα 60 που ειχα στην ακρη Οποτε το μπολιασα ,εβαλα υποστρομα το γνωστο.... Εβαλα ενα εξωτερικο αλαξα το φωτισμο οστε να εχω περιπου 1w/l kai sindesa ph controler kai co2 ,πεταξα πανω και 3 ανεμηστιρακια για τη ζεστη..... Οι μετρησεις μου (Οι φωτο ειναι απο κινητο, θα μπουν εντος ημερων απο ψηφιακη) Έγινε επεξεργασία 20 Οκτωβρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 5 Οκτωβρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=50683 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 5 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Κουκλί φίλε μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 5 Οκτωβρίου 2011 φοβερο ακουασκειπινγκ,αλλα χανει απο τις κακες φωτος δυστυχως..... δοκιμασε φιλε μου ξανα στη φωτογραφιση.ειναι κριμα,γιατι το ενυδρειο τα σπαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 5 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 5 Οκτωβρίου 2011 φοβερο ακουασκειπινγκ,αλλα χανει απο τις κακες φωτος δυστυχως..... δοκιμασε φιλε μου ξανα στη φωτογραφιση.ειναι κριμα,γιατι το ενυδρειο τα σπαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos kal 19 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 19 Οκτωβρίου 2011 παρα πολυ ωραιο αλλα......... θελουμε καλες φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 19 Οκτωβρίου 2011 Μιας και οι ζούγκλες είναι η αδυναμία μου παρα πολυ ωραιο αλλα......... θελουμε καλες φωτογραφιες +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmikon 20 Οκτωβρίου 2011 Author #8 Share 20 Οκτωβρίου 2011 Αλλες 2 φωτο ....(μεγαλωνουν αρκετα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 20 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 20 Οκτωβρίου 2011 1)Το ενυδρειο τα σπαει!!! 2)πες μας πιο πολλα για το τι υποστρωμα,φυτα,συνθηκες νερου εχει το ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 20 Οκτωβρίου 2011 Κάνε μια ολοκληρωμένη παρουσιάση, συμπληρώνοντας την Φόρμα Παρουσίασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος