Freeman 5 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 5 Οκτωβρίου 2011 (edited) Φυσικά δεν γίνεται να μένω στην Κρήτη και να μην το επισκεφτώ Πολύ ωραίος χώρος ,πολλά ψάρια και πολύ νερό Έγινε επεξεργασία 5 Οκτωβρίου 2011 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 5 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 5 Οκτωβρίου 2011 σε ευχαριστουμε για την μικρη δωση περιηγισης στον παραδεισο που μας προσφερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Ωραίες εικόνες πρωί πρωί, ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες μαζί μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 5 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Ωραία πράματα...Θέλω να πάω για ψάρεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Σευχαριτουμε πολυ,για τις ομορφιες που μας δεινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Ωραία πράματα...Θέλω να πάω για ψάρεμα Εγω θα παω αποψε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Καταπληκτικες εικονες φιλε!Σ ευχαριστουμε πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 5 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Παρα πολύ όμορφα όλα !!!Εχω την εντύπωση οτι πολλά απο τα τροπικά ψάρια πιάστηκαν σε Ελληνικά ύδατα λόγω της διώρυγας του Σουέζ.Βέβαια αυτοι οι αυτοκράτορες παρα είναι μεγάλοι...Ποιος ξερει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 5 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος