Aiolos 6 Οκτωβρίου 2011 Author #26 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Χαίρομαι ιδιαίτερα με τα ποσοστά των συμμετοχών.... έτσι έτσι να μαζευτούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Οκτωβρίου 2011 #27 Share 6 Οκτωβρίου 2011 παλι θα εχουνε τα πρωτια οι αλμυροι απο οτι βλεπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_malaui 6 Οκτωβρίου 2011 #28 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Κ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 6 Οκτωβρίου 2011 #29 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 6 Οκτωβρίου 2011 #30 Share 6 Οκτωβρίου 2011 (edited) μπορεί να είμαι και εγώ στην Θεσσαλονίκη με ένα φίλο μου μέλος του aquazone απορία έχει κάπου εκεί κοντά αστικό γιατί θα έρθω με το τρένο Έγινε επεξεργασία 6 Οκτωβρίου 2011 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Οκτωβρίου 2011 Author #31 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Όταν φτάσεις πάρε το λεωφορείο και κατέβα στάση Καμάρα... μετά όλα εύκολα είναι, θα έρθει κάποιος να σας πάρει. Μόνο να ξέρουμε την ώρα και να ανταλλάξουμε κάποιο τηλέφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 6 Οκτωβρίου 2011 #32 Share 6 Οκτωβρίου 2011 ναι όταν θα είναι 100% σίγουρο θα σου δώσω ένα κινητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Οκτωβρίου 2011 Author #33 Share 6 Οκτωβρίου 2011 NA EINAI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_america 6 Οκτωβρίου 2011 #34 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Αντωνη απο τoυς "θηρευτες": volcanotimes, piranhas2, piranha3, Νίκος Πολίτης θα ερθει κανεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Οκτωβρίου 2011 #35 Share 6 Οκτωβρίου 2011 ειμαι σιγουρος οτι θελουν, ελπιζω κ να μπορεσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Οκτωβρίου 2011 #36 Share 6 Οκτωβρίου 2011 ελα να βλεπω συμμετοχες γκαρντασια....που πηγατε ολοι,μηπως κρυβεστε...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Οκτωβρίου 2011 #37 Share 6 Οκτωβρίου 2011 μπορεί να είμαι και εγώ στην Θεσσαλονίκη με ένα φίλο μου μέλος του aquazone απορία έχει κάπου εκεί κοντά αστικό γιατί θα έρθω με το τρένο το 17 και το 37(απο την πανω μερια του οσε)και κατεβαινεις σταση καυτατζογλειο!(ακριβως απεναντι απο το la scala) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Οκτωβρίου 2011 #38 Share 7 Οκτωβρίου 2011 ελα και πλησιαζει η συναντηση...για μαζευτειτε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 7 Οκτωβρίου 2011 #39 Share 7 Οκτωβρίου 2011 καποια στιγμη θα δωσω και γω το παρον μου εκει! ελπιζω συντομα! πολυ θελω να σας γνωρισω ολους εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashaloua 7 Οκτωβρίου 2011 #40 Share 7 Οκτωβρίου 2011 ελπίζω να προλαβω να έρθω και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 7 Οκτωβρίου 2011 #41 Share 7 Οκτωβρίου 2011 δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 7 Οκτωβρίου 2011 #42 Share 7 Οκτωβρίου 2011 Καλά μην πάθεις και κάτι. Την άλλη φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 8 Οκτωβρίου 2011 #43 Share 8 Οκτωβρίου 2011 παιδια εγω δεν μπορω να ερθω ειμαι στην μονεβασια εδω και 5μηνες(λογω δουλειας)αλλα απο αρχες δεκεμβριου που θα ειμαι θεσσαλονικη θα ειμαι παρον....!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_america 8 Οκτωβρίου 2011 #44 Share 8 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα και απο εμενα, διστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω μου ετυχε οικογενειακη υποχρεωση.... την επομενη φορα ομως οτι και αν γινει θα δωσω το παρον... συγνωμη και παλι και ευχομαι να περασετε καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Οκτωβρίου 2011 Author #45 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Είμαι πολύ χαρούμενος, και φαντάζομαι όχι μόνο εγώ, που μετά από τόσο καιρό μαζευτήκαμε 20 άτομα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Οκτωβρίου 2011 #46 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Μπράβο παιδιά, να είστε πάντα καλά και να μαζεύεστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Οκτωβρίου 2011 #47 Share 8 Οκτωβρίου 2011 ολα αψογα και πολυ κεφι παραλληλα. μεγαλη χαρα που ειδα παλιους και νεους φιλους.αντε και ακομη περισσοτεροι τον αλλο μηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 8 Οκτωβρίου 2011 #48 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Επιτέλους μπόρεσα τελικά και ήρθα σε μια συγκέντρωση και βάλαμε μερικά πρόσωπα μπροστά απο τα ψευδώνυμα. Χάρηκα πολύ που γνώρισα όσα παιδιά έιχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο περισσότερο. Ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα. Τα λέμε τον Νοέμβριο. Κων/νος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 8 Οκτωβρίου 2011 #49 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Είμαι πολύ χαρούμενος, και φαντάζομαι όχι μόνο εγώ, που μετά από τόσο καιρό μαζευτήκαμε 20 άτομα !!! Ναι.......μόνον που λείπει ο εικοστός από την φωτογραφία. Ποιος νάνε άραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Οκτωβρίου 2011 Author #50 Share 8 Οκτωβρίου 2011 σσσστ !!! ήμουν incognito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος