Aiolos 4 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2011 (edited) Στις 2 τελευταίες συναντήσεις τα πράγματα ήταν πολύ χαλαρά..... Το Σάββατο είναι η καθιερωμένη συνάντηση στο γνωστό πια μέρος.... Cafe La Skala κατά τις 5 η ώρα. Προσωπικά εμένα μου λείψανε εκείνες οι πολυάριθμες συναντήσεις. Άντε παίδες του ΑΖ να θυμηθούμε τα παλιά.... Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Οκτωβρίου 2011 Author #2 Share 4 Οκτωβρίου 2011 .... φυσικά εγώ θα δώσω το παρόν μου !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Καλο χειμωνα παιδια,και με το καλο να μαζευτειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστουμε πολυ στρατο ελα να βλεπουμε συμετοχεεεεεεεεεες Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 4 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Μεσα και εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 4 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Μέσα και εγώ, αν δεν δουλεύω θα είμαι εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Οκτωβρίου 2011 Author #7 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Αν κάποιος θαλασσινός θέλει Xenia να μου πει να φέρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 4 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 4 Οκτωβρίου 2011 (edited) Το Σάββατο είναι η καθιερωμένη συνάντηση στο γνωστό πια μέρος.... Cafe La Skala κατά τις 5 η ώρα. Τιιιιιιι 5 η ώρα? Ε δεν είμαστε καλά!!! Εγώ θάρθω 5.10 ΥΓ. Αίολε θα φέρω και τον Α2 μαζί μου ====~~~ Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2011 - lasal Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Τιιιιιιι 5 η ώρα? Ε δεν είμαστε καλά!!! Εγώ θάρθω 5.10 ΥΓ. Αίολε θα φέρω και τον Α2 μαζί μου ====~~~ θα χαρω πολυ μετα απο χρονακια να σε δω γιαννη μου. (τελικα το εκοψες το τσιγαρο)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Οκτωβρίου 2011 Author #10 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Γιάννη δώσε στοιχεία για τον Α2... περί τίνος πρόκειται.... έχασα επεισόδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 4 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 4 Οκτωβρίου 2011 θα ειμαι κ εγω εκει!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 4 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 4 Οκτωβρίου 2011 θα χαρω πολυ μετα απο χρονακια να σε δω γιαννη μου. (τελικα το εκοψες το τσιγαρο)? Ναι απο 50 την ημέρα έπεσα στο 0 Τώρα δεν καπνίζω παρά μόνον ατμίζω (Εσύ έκοψες το φαΐ)? Γιάννη δώσε στοιχεία για τον Α2... περί τίνος πρόκειται.... έχασα επεισόδια? Σίιιιιγουρα εχεις χάσει Θα τον δεις από κοντά και........θα σου δείξω πως τυλίγουν τις αντιστάσεις ΥΓ. Ομως για να μην σε κρατάω σε αγωνία δες εδώ Η άλλη εναλλακτική λύση εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Ναι απο 50 την ημέρα έπεσα στο 0 Τώρα δεν καπνίζω παρά μόνον ατμίζω (Εσύ έκοψες το φαΐ)? 2,5 χρονια κομμενο,αλλα δυστυχως το ξαναρχισα... οσο για το φαι,ασε μη ρωτας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_america 5 Οκτωβρίου 2011 #14 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Θα ερθω και εγω να δω τους παλιους μου φιλους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Οκτωβρίου 2011 Author #15 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Άντε μπράβο.... σε χάσαμε τελείως ρε ψυχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Οκτωβρίου 2011 Author #16 Share 5 Οκτωβρίου 2011 ε ε έρχεται !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_america 5 Οκτωβρίου 2011 #17 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Άντε μπράβο.... σε χάσαμε τελείως ρε ψυχή Χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Οκτωβρίου 2011 #18 Share 5 Οκτωβρίου 2011 δηλωνω και εγω παρων!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 5 Οκτωβρίου 2011 #19 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές βλέπω !!! Τιιιιιιι 5 η ώρα? Ε δεν είμαστε καλά!!! Εγώ θάρθω 5.10 Έχεις δίκιιο! Είναι απαράδεκτο να πίνουμε καφέ στις 5 ! Τουλάχιστον μετά από τις 5:15... δηλωνω και εγω παρων!!!! Στάθη, νομίζω πως έχουμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα! Θα τα πούμε από κοντα, γιατί με πμ δε λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Οκτωβρίου 2011 #20 Share 5 Οκτωβρίου 2011 ελα να βλεπω κινηση....που ειστε κρυμμενοι ολοι μωρε..?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 6 Οκτωβρίου 2011 #21 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Mέσα και εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Οκτωβρίου 2011 Author #22 Share 6 Οκτωβρίου 2011 ε ε έρχεται !!!! ποιος? ο Ανδρέας φυσικά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Οκτωβρίου 2011 #23 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Στάθη, νομίζω πως έχουμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα! Θα τα πούμε από κοντα, γιατί με πμ δε λέει... κοινα ενδιαφεροντα?λες? απ'οτι καταλαβα σιγα σιγα το meeting παει προς τις 6 ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 6 Οκτωβρίου 2011 #24 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Απο ότι φαίνεται μετα από πολλές αναβολές θα είμαι και γω εκεί. Κάθε φορά συνέβαινε και κάτι αλλά δεν θα το αφήσω ξανά στην τύχη του. Άντε να βάλουμε και κανένα πρόσωπο δίπλα στο ψευδόνυμα. Και μετά βουρ για την Νάουσσα που θα βράζουν τσίπουρα. (Και πριν προλάβετε όλοι: ΟΧι δεν σας πέρνω μαζί μου ) Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 6 Οκτωβρίου 2011 #25 Share 6 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος