Jump to content

Demasoni και οξυγόνο

magman

Recommended Posts

Αν καταλαβα καλα ,εννωεις 7 ωρες στις 24 βαζεις αεραντλια?

Υπαρχουν πολλες αποψεις,αλλα εγω εχω 24\24,γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερα

οσο καιρο κραταγα demasoni δεν ειχα αεραντλια , στηριζομουν στην αναταραξη της επιφανειας . (χωρις καποιο προβλημα )

Κακο δεν κανει να εχεις μια αεραντλια μεσα επι 24ωρου :D

Κατά την γνώμη μου η αεραντλία σε κανονικές συνθήκες είναι περιττή. Το νερό οξυγονώνεται με την ανταλλαγή αερίων που προκαλεί η ανατάραξη της επιφάνειας. Τώρα, σε έκτακτες συνθήκες που απαιτούνται υψηλότερα ποσοστά οξυγόνου σίγουρα είναι χρήσιμη. Τέτοιες περιπτώσεις είναι για παράδειγμα όταν έχουμε γεννήστρα με γόνο, όταν ακολουθούμε κάποια θεραπεία, όταν έχει ανέβει η θερμοκρασία κ.ο.κ

:D

Ναι εννωούσα 24 ώρες την ημέρα. Υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις αν στο νερό υπάρχει αρκετό οξυγόνο μέσω της παραττήρησης της αναπνοής των ψαριών όταν είναι χαλαρά;

Ρωτάω γιατι δεν την γουστάρω και πολύ, ειναι αφύσικη.

Έγινε επεξεργασία - magman

Ο φίλος προφανώς εννοεί οτι δουλεύει την αεραντλία συνεχόμενα επί 24ώρου βάσεως..

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον ΚΩΣΤΗ...αν έχεις καλή ανατάραξη,η επιπλέον οξυγόνωση που σου προσφέρει η αεραντλία είναι μηδαμινή...

Πολλοί πιστεύω οτι έχουν την εντύπωση(όπως και εγώ πριν λίγο καιρό) πως η αεραντλία οξυγονώνει το νερό απτις φυσαλίδες μέσα στο νερό,δεν είναι έτσι όμως.. η οξυγόνωση γίνεται από την ανατάραξη της επιφάνειας που προκαλούν οι φυσαλίδες(που δεν είναι και τόσο σημαντική όσο η ανατάραξη που προκαλεί η έξοδος του φίλτρου γιαυτό και το τόνισα)...

Στο έγραψα και παραπάνω, δεν σου χρειάζεται. Με ανατάραξη που προκαλεί η έξοδος του φίλτρου σου, είσαι καλυμμένος. Αν έχεις έλλειψη οξυγόνου, τα ψάρια θα ανέβουν στην επιφάνεια στην προσπάθεια τους να αναπνεύσουν.

:D

Στην αφρικη μπορεις να εχεις οση αναταραξη θες!

Οποτε μια χαρα οξυγωνοση θα εχεις και κρατα και τα φιλτρα καθαρα και θα εισαι αρχηγος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...