thanashs 4 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2011 παιδια καλημερα......... λοιπον στο αμαξι μ το opel corsa του 2008 συγκεκριμενα και εχω βαλλει εναν ενισχυτη και ενα woofer ο ενισχυτης ειναι 4 καναλος και πανω του ειν συνδεδεμενα τα 2 ηχεια που βρισκονται μπροστα (οδηγου συνοδηγου) και το woofer 12 ιντσο..........πειρα εναν ενισχυτη που ειν μονο για μπασο δικαναλο και ενα woofer ακομαα...........μπορω λοιπον πανω σε αυτον τον ενισχυτη να βαλλω τα 2 woofer και στον 4καναλο τα ηχεια του αυτοκινητου?????θα χρειαστω και αλλη ασφαλεια στη μπαταρια η αυτη τη μια απου εχω και απλα με καποιο καλωδιο θα παρω ρευμα και θα παει στον ενισχυτη τον woofer????? ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Nα κοιταξεις να κρατησεις τα λεφτα σου για το στρατιωτικο που ερχεται .... και να αφησεις τα κλαμπατσιμπανα ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 4 Οκτωβρίου 2011 Author #3 Share 4 Οκτωβρίου 2011 μπενω στις 24 παρουσιαζομαι........ τα πραγματα γιωργο τα εχω αυτα εαν ομως χρειαστει να βαλλω και αλλα λευτα θα τα αφησω να καθονται ολα αυτα μεχρι ν γυρισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2011 μπενω στις 24 παρουσιαζομαι........ τα πραγματα γιωργο τα εχω αυτα εαν ομως χρειαστει να βαλλω και αλλα λευτα θα τα αφησω να καθονται ολα αυτα μεχρι ν γυρισω να τα αφησεις να καθονται μεχρι να γυρισεις αλλα μην τα ριξεις στο αμαξι ( ειναι δυσκολοι καιροι ) .... Δεν ξερεις τι ξημερωνει !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Χρειάζεσαι καινούργια γραμμή από τη μπαταρία μέχρι πίσω με διακλάδωση για τους δύο ενισχυτές. Το μπάσο θέλει ρεύματα και ίσως (για να μην πω στάνταρ) πρέπει να προσθέσεις πυκνωτή και πιο ισχυρή μπαταρία. Ασφάλεια όσο μικρότερη μπορείς (σε σημείο που να μην καίγεται μόνη της) και όσο μπορείς πιο κοντά στην μπαταρία.Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις,καθώς σε περίπτωση σύγκρουσης (χτύπα ξύλο),θα γίνει ανάσταση... Με λίγα λόγια,άστο για αργότερα γιατί από βίδα σε βίδα φεύγει χρήμα αλύπητο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος