Jump to content

Δισκακι προβλημα

kospets

Recommended Posts

Παιδια, εχω προβλημα με εναν δισκο(μπλε στο video) το λινκ ειναι:

Φαινεται οτι ανοιγοκλεινει τα βραγχια πιο πολυ σε σχεση με τον αλλο δισκο που εχω.Απο 'ορεξη δεν εχει πολυ τρωει ομως. Επισης ριχνει λιγο μπροστα το κεφαλη οταν κλολυμπαει. Κυριως το δεξι βραγχιο ανοιγοκλεινει περισσοτερο φαινεται στο παρακατω video. Τι μπορει να ειναι? :D Οι δισκοι ειναι καινουργιοι στο ενυδρειο.

Πόσο καιρό τα έχεις?

Έκανες αργή προσαρμογή?

Θερμοκρασία τι έχεις?

Παραμέτρους νερού (ΝΗ3/4, ΝΟ2) είναι μηδέν?

εχει κανα 4 μερες που τα πηρα θερμοκρασια 30 , ph:6.7 GH:8 KH:5 amonia0 nitrika 0 phosporika o. Aπο την πρωτη μερα που τα πηρα είχε το ιδιο προβλημα. αλλαγες νερου καθε εβδομαδα κανω 20% στα 300 λιτρα.

Δεν θα ανυσηχόυσα προς το παρών.

Μάλλον το ψάρι είναι στρεσσαρισμένο απο την αλλαγή.

Δώσε του χρόνο και αν δεις οτι συνεχίζει μας ενημερώνεις.

Παρατήρησέ το μερικές ημέρες και ρίξε αν έχεις κανένα αντιχλώριο με aloe vera να το βοηθήσεις αν έχει στρεσαριστεί περισσότερο από τα άλλα.

Και μερικές σταγόνες βιταμίνες στην τροφή για μερικές ημέρες δεν θα έκαναν κακό.

Περιμένουμε νέα.

Υ.Γ

Απο που τα πήρες? Μήπως είχαν μεγάλη διαφορά με τις συνθήκες του άλλου ενυδρείου και η μια ώρα προσαρμογής δεν του έφτασε?

Στο τέλος του video αφήνει ένα μικρό περίτωμα που μου φάνηκε πιο άσπρο απο ότι θα έπρεπε.

Έχε το νου σου μην έχει κανένα στρομαχικό πρόβλημα. Θα το καταλάβεις αν παρατηρήσεις τα κόπρανά του και τα δεις λευκά.

Κ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...