Jump to content

Μείωση ροής σε 2215

Frangisk

Recommended Posts

Γιατί συνήθως τα παίζει η φτερωτή και οχι το μοτέρ

Χωρίς να θέλω να φανώ χοντροκέφαλος (δεν τα καταφέρνω καλά ε? ): η φτερωτή είναι συνδεδεμένη με ένα μαγνήτη που περιστρέφεται λόγω του πηνίου μέσα στην κεφαλή του φίλτρου, έτσι? Πως τα παίζει η φτερωτή? Καταλαβαίνω να έχει πρόβλημα το πηνίο και να δίνει χαμηλότερες ή καθόλου στροφές αλλά η φτερωτή τι παθαίνει?

Ευχαριστώ

Θα συμφωνήσω μαζί σου... η φτερωτή είναι καλά στερεωμένη πάνω στον άξονα με το μαγνήτη της και δείχνει μια χαρά, χωρις να ξέρω πολλά κι εμένα (αν δεν είναι κάτι άλλο που δεν μπορώ να βρω) σαν να τα έχει παίξει το μοτέρ μου φαίνεται...

αδρανει ο μαγνητης και δεν παιρνει τις στροφες που πρεπει

Μπορώ να βρώ σαν ανταλακτικό αυτό το μαγνήτη μαζί με τη φτερωτή; που θα πρέπει να ψάξω για κάτι τέτοιο;

Βρήκα (τηλεφωνικά) σε μαγαζί αξονάκι και μαγνητάκι με φτερωτή. Το θέμα είναι να έβρισκα κάποιον τρόπο να σιγουρευτώ αν όντως φταίει αυτό...

ο τροπος μιχάλη ειναι ένας

καποιος εθελοντης συνχιμπιστας που εχει τι ιδιο φιλτρο να αφιερωσει λιγο χρονο και να κανετε δοκιμη τσακα τσακα

δυστηχως δεν μπορω να σε εξηπιρετησω στην ατυχια σου στο θεμα σου που επειγει

Το πήγα στο ΑΖΜΡ το φίλτρο και το τσεκάραμε μαζί με τα παιδιά. Παίρνει αέρα μάλλον από την κεφαλή. Ίσως θέλει καινούριο λάστιχο αλλιώς... δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να θέλει.

Πάντως το πρόβλημα τελικά είναι ότι παίρνει αέρα από κάπου στην κεφαλή. θα το ψάξω...

Αυτό έγινε... αλλά το πρόβλημα συνεχίζει :D

Βγάλε τα υλικά,γέμισε το νερό και βάλτο να δουλέψει.Όταν βγάλει όσο αέρα έχει στην αρχή,έλεγξε αν εισάγει αέρα από το ρακόρ στο κάτω μέρος.γύρνα το τούμπα και με φωτισμό στο πίσω μέρος παρατήρησε αν ανεβαίνουν φυσαλίδες από την κεφαλή προς τον πάτο (που κοιτάει πάνω πλέον...).Αν δε βγάλεις άκρη.... http://parkertoolsindia.com/products/hamme...edge_hammer.jpg

Αυτό http://parkertoolsindia.com/products/hamme...edge_hammer.jpg είναι για το φίλτρο ή για να χτυπάει το κεφάλι του που δεν βγάζει άκρη? :D

αυτο για το φίλτρο

:D-_--_-:D

post-39830-1317932221_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Τελικά τι έγινε με το φίλτρο? Βρέθηκε το πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...