Jump to content

τεραστια θηλυκια

georgeguppy

Recommended Posts

ειχα παει σε μια φιλι τωρα τελευταια και επειδι ειχε πολλα guppys (150)μου εδωσε 20 και ενα απο αυτα ειναι μια θηλυκια 9cm!!!!!!!!!!!!!!!και μου ειπε οτι αυτην την ειχε γεννησει ενα θηλυκο 13cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρελαθικα .δειτε την φοτο και πειτε μου ειναι φυσιολογικο που αυτο το ψαρι ειναι θυριο και εχει μια τεραστια κοιλια που αμα γεννησει φοβαμαι οτι δεν θα ξερω που 8α τα βαλω

post-44869-1317665175_thumb.jpg

και βεβαια υπαρχουν τοσο μεγαλοσωμες θυληκιες.η καταγωγη τους ειναι απο ισραηλ,και θεωρουνται εκτος απο σουπερ γονιμες,και πολυ καλη και ευρωστη ποικιλια γκαπις.

να σου ζησουν. :D

ευχαριστω αλλα τοσο μεγαλεσ δεν εχω ξαναδει και που να εβλεπεσ αυτην που ηταν 13cm!!

και βεβαια υπαρχουν τοσο μεγαλοσωμες θυληκιες.η καταγωγη τους ειναι απο ισραηλ,και θεωρουνται εκτος απο σουπερ γονιμες,και πολυ καλη και ευρωστη ποικιλια γκαπις.

να σου ζησουν. :D

Κωστα μηπως ειναι κανενα "εξελιγμενο" ειδος που εβγαλαν οι Ισραηλινοι;Πρωτη φορα ακουω

για τοσο μεγαλο γκαπι.

Κωστα μηπως ειναι κανενα "εξελιγμενο" ειδος που εβγαλαν οι Ισραηλινοι;Πρωτη φορα ακουω

για τοσο μεγαλο γκαπι.

καλημερα σταυρο.

το 13εκ,σαφως και ειναι υπερβολη.το μεγαλυτερο ψαρακι που εχω δει δεν υπερβαινε σε μηκος τους7- 8 ποντους.

ναι ειναι ειδος που προφανως εξελιξανε στο ισραηλ και κατα τη γνωμη μου,δεν ειναι τοσο το μεγεθος που κανει τη διαφορα,οσο το γεγονος οτι αυτη η ποικιλια λαμπει απο υγεια,και ξεχωριζει αναμεσα στις υπολοιπες ποικιλιες.

μηποσ τα φτιαχνουν ετσι οστε να γινονται τοσο μεγαλεσ γιατι αυτεσ που ειναι πολυ μεγαλεσ ειναι οι κιτρινεσ και τα μωρα τουσ

ειχα και εγω για αρκετο καιρο μια τετοια θυληκια...η δικια μου βεβαια ηταν 8 εκατοστα....το μονο κακο γεννοβολαγε συνεχεια..καθε 30-40 μερες απο 60-80 μωρα...ειχα πειξει με τα μικρα...γι αυτο και την εδωσα,,, :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...