magnet1 3 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 3 Οκτωβρίου 2011 χτες ειδα 1 μικρο ντεμασονι στε ενυδρειο μου. επιδη ειμαι νεος στις αφρικανες ζητησα τη γνωμη ενος φιλου και μου ειπε να τη βαλω μονη της. δεν προλαβα ομος. την αλη μερα ειδα το μικρο. τη μανα την εβαλα σε ενα μικρο 20λιτρο που εχω και σημερα ειδα 4-5 μικρα. τα κινιγαει ομος. λετε να τα φαει η απλα θελει να τα βαλει στο στομα? αυτα τρεχουν σαν τρελαμενα παντος οταν τη βλεπουν!! παντος...... YYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειμαι πολυ χαρουμενος που εχω μικρα!! εγινα παπους!! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Να σου ζησουν πατριωτη, Αν και για ντεμασονι δεν ξερω ,αλλα το εικοσαλιτρο μου φενεται μικρο και μπορει να την εχεις στρεσαρει.γιατι η μαναδες Αφρικανες ειναι πολυ προστατευτηκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 3 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Το εικοσαλιτρο το βλεπω μικρο για να μεινει η μανα και τα μικρα εκει μεσα. Φανταζομαι οτι δεν υπαρχει καμια πετρουλα μεσα στο ενυδρειο για να κρθφτουν τα μικρα. Μπορει να τα φαει οταν για καποιο λογο στρεσαριστη η μανα. Εχω ακουσει οτι μπορει να τα φαει και οταν η μανα δεν εχει ξαναγεννηση. Για το δευτερο δεν βαζω το χερι μου στη φωτια μιας και δεν μου εχει τυχη ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 3 Οκτωβρίου 2011 Author #4 Share 3 Οκτωβρίου 2011 ελα ρε πατριωτηηηη....!!!!!!! τωρα καθομαι και τα χαζευω. ειμαι πολυ κοντα στο ενυδρειο και διχνει ηρεμη κ ερχετε κοντα στο τζαμι και με κοιταει. φενονται κ αλλα μεσα στο στομα της αρα δε νομιζω να τα κινηγαει για να κολατσισει. ποσες μερες να την αφησω με τα μικρα? Α! προχτες που ειχε ερθεο αυτος ο φιλος που ξερει απο αφρικανες και κοιτουσε το ενυδρειο... αυτη με τον αρσενικο εκαναν... ''το χορο της βροχης'' μπροστα μας. ζευγαρωναν παλι???? και που ηταν μπουκομενη αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 3 Οκτωβρίου 2011 Author #5 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Το εικοσαλιτρο το βλεπω μικρο για να μεινει η μανα και τα μικρα εκει μεσα. Φανταζομαι οτι δεν υπαρχει καμια πετρουλα μεσα στο ενυδρειο για να κρθφτουν τα μικρα. Μπορει να τα φαει οταν για καποιο λογο στρεσαριστη η μανα. Εχω ακουσει οτι μπορει να τα φαει και οταν η μανα δεν εχει ξαναγεννηση. Για το δευτερο δεν βαζω το χερι μου στη φωτια μιας και δεν μου εχει τυχη ποτε. ναι εχω βαλει μεσα πετρες. ενοειτε. παντος ειναι η πρωτη της γεννα. αν και απο τοτε που τα πηρα.... απο το χειμωνα δλδ τα ειχα δει να ζευγαρωνουν αλλα δεν ειδα ποτε ψαρακια. αρα μαλον τοτε τα ετρωγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 3 Οκτωβρίου 2011 To ενυδρείο που είναι κανονικά πόσο μεγάλο είναι και με τι συγκατοίκους; Προσωπικά είμαι της άποψης να μην απομακρύνονται τα μπουκωμένα θηλυκά από το κυρίως ενυδρείο. Με πολλές πέτρες για κρυψώνες θα σωθούν αρκετά από τα μικρά μια και η φύση θα αναλάβει την δουλειά. Αν βέβαια μας ενδιαφέρει ο μέγιστος αριθμός του γόνου, η ιστορία αλλάζει και θα πρέπει να έχουμε κινηθεί διαφορετικά εξ αρχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 3 Οκτωβρίου 2011 Author #7 Share 3 Οκτωβρίου 2011 (edited) προς το παρον εχει 4 λαμπιτο και ενα ζευγαρι ντεμασονι και περιμενω... αλλα 3 απο περσι που εχω παραγκειλει σε κατι πετσοπ αλλα ακομα δεν μου τα εχουν φερει. επισης ειναι μεσα και ενα... δεν ξερω ονομα... ειναι λευκο με κοκκινα ματια. ειναι θυλικο και το πηρα γτ ενας φιλος εχει ενα αρσενικο και θα τα βαλουμε στο ενυδρειο του καποια στιγμη. δε με ενοχλει ακομα γτ ειναι μικρο. το ενυδρειο ειναι 120 μηκος κινεζικο και ειναι 220 λιτρα Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2011 - magnet1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Aν δεν σου κάνει κόπος και έχεις την δυνατότητα, βάλε μια φωτογραφία να δούμε το γενικό στήσιμο του ενυδρείου. Αν έχει μπόλικες πέτρες τα μικρά θα μπορούσαν να κρυφτούν και η μάνα επίσης, μέχρι να αρχίσει να τρώει πάλι και να δυναμώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 4 Οκτωβρίου 2011 ελα ρε πατριωτηηηη....!!!!!!! τωρα καθομαι και τα χαζευω. ειμαι πολυ κοντα στο ενυδρειο και διχνει ηρεμη κ ερχετε κοντα στο τζαμι και με κοιταει. φενονται κ αλλα μεσα στο στομα της αρα δε νομιζω να τα κινηγαει για να κολατσισει. ποσες μερες να την αφησω με τα μικρα? Α! προχτες που ειχε ερθεο αυτος ο φιλος που ξερει απο αφρικανες και κοιτουσε το ενυδρειο... αυτη με τον αρσενικο εκαναν... ''το χορο της βροχης'' μπροστα μας. ζευγαρωναν παλι???? και που ηταν μπουκομενη αυτη? Οταν ειναι μπουκωμενες δεν ζευγαρωνουν,απλα ο αρσενικος οταν βλεπει την μπουκωμενη ,εχει καλες αναμνησεις ,και οταν την βλεπει ,αναβει πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 4 Οκτωβρίου 2011 Author #10 Share 4 Οκτωβρίου 2011 το βραδυ μετρισα 12 μικρα! Στο στομα απ οτι καταλαβα δεν εχει αλλα γτ τρωει κ το ανοιγει κανονικα. Ποτε να τη βαλω παλι στο μεγαλο ενυδρειο; κ τα μικρα τι τα ταιζω; τριμενα φλεικ; φωτο θα βαλω σιντομα γτ θα αλαξω σεταπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 4 Οκτωβρίου 2011 το βραδυ μετρισα 12 μικρα! Στο στομα απ οτι καταλαβα δεν εχει αλλα γτ τρωει κ το ανοιγει κανονικα. Ποτε να τη βαλω παλι στο μεγαλο ενυδρειο; κ τα μικρα τι τα ταιζω; τριμενα φλεικ; φωτο θα βαλω σιντομα γτ θα αλαξω σεταπ... Ποσο καιρο την εχεις στο μικρο?Αστην να φαει μερικες μερες για να παρει βαρος και την βαζεις μεσα,γιατα μικρα τριψε την τροφη και δωστα να φανε.Οταν θα την βαλεις να ειναι νυχτα και με κλειστα τα φωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 6 Οκτωβρίου 2011 Author #12 Share 6 Οκτωβρίου 2011 απο 2 του μηνα την εχω στο μικρο. παντος τα μικρα εχουν βρει το καθε ενα την κρυψωνα του και ξερω παντα που θα ψαξω για να τα δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 10 Οκτωβρίου 2011 Author #13 Share 10 Οκτωβρίου 2011 ξερει κανενας ποτε να τη χορισω απ τα μικρα και να τη βαλω στο μεγαλο ενυδρειο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosg7 10 Οκτωβρίου 2011 #14 Share 10 Οκτωβρίου 2011 ξερει κανενας ποτε να τη χορισω απ τα μικρα και να τη βαλω στο μεγαλο ενυδρειο??? απο την στιγμη που τα εβγαλε απο το στομα της ειναι ετοιμη για το μεγαλο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 16 Νοεμβρίου 2011 Author #15 Share 16 Νοεμβρίου 2011 μετα απο περιπου 1,5 μηνα... να παλι μικρα... αυτη τη φορα την εβαλα απο νωρις σε ξεχωριστο ενυδρειο και εχω μετρισει........ πανω απο 30 μικρα!!! ποιος ειπε οτι κανουν καμια 15αρια ρε παιδια? εδω εχει γεμισει ο κοσμος ψαρια!!! φτου να μην τη ματιασω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 16 Νοεμβρίου 2011 Author #16 Share 16 Νοεμβρίου 2011 και ιδου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos145 16 Νοεμβρίου 2011 #17 Share 16 Νοεμβρίου 2011 Μπραβο φιλε πολυ ωραια τα μικρα να σου ζησουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Νοεμβρίου 2011 #18 Share 16 Νοεμβρίου 2011 Ωραια τα μικρα.Να σου ζησουν. Φροντισε για πολλες μικρες κρυψωνες,ωστε να μη χρειαζεται να απομονωνεις τα θυληκα.Μολις ξεμπουκωνουν,τα μικρα θα βρισκουν ασφαλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 3 Δεκεμβρίου 2011 Author #19 Share 3 Δεκεμβρίου 2011 τα μικρα ειναι 2 μηνων. ποτε μπορω να τα βαλω στο μεγαλο ενυδρειο με τα τους γονεις και τα λαμπιτο που εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος