Crazy_Beaver 3 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Θα ήθελα να μου πέιτε τί επιλογές έχουμε με τις γέννες μας; Η γυναίκα έχει αρχίσει και βγάζει αφρούς με την γεννήστρα που έχω μέσα στην μέση και σε μεγάλο και γνωστό πετ της Κηφησιάς που πήρα τηλ και ρώτησα μου είπαν ότι δεν παίρνουν ψάρια ούτε με πίστωση για κάποιο προιόν ούτε τίποτα τί με συμβουλέυεται να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 3 Οκτωβρίου 2011 (edited) Οι επιλογές που θα σκεφτόμουν εγώ θα ήταν το χάρισμα/πούλημα σε φίλους που ενδιαφέρονται και επικοινωνία με μικρότερα καταστήματα που ίσως να ενδιαφέρονται. Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2011 - ΚΩΣΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Βγάζεις αγγελία στο φόρουμ για να βρεθούν ενδιαφερόμενοι ,έρχεσαι σε επαφή και με άλλα καταστήματα που πιθανόν συνεργάζεσαι αν κάποιο από αυτά ενδιαφέρεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 3 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Είτε χάρισε τα σε χομπίστες, (μπορείς να το κάνιες στις συναντήσεις του Άκουαζον) είτε να τα πουλήσεις σε συμβολική τιμή. Η απόφαση είναι δική σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 3 Οκτωβρίου 2011 Author #5 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Η αγγελεία έχει μπεί και είμαι πρόθυμος να χαρίσω!Απλά δεν έχει δείξει κάποιος ενδιαφέρον! Εν πάση περιπτώση σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα δοκιμάσω να έρθω σε επαφή με κανα άλλο πετ αλλά το θέμα είναι ότι μιας και δεν μένω και πάρα πολύ καιρό στην Αθήνα δεν έχω κάποιο μικρό με το οποίο να συνεργάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ που έβαλα αγγελία για να χαρίσω τελικά τρία pelvicacromis sacrimontis που μου περίσσεψαν, χρειάστηκε γύρω στον ενάμιση μήνα για να ενδιαφερθεί κάποιος, στον οποίο και τελικά δόθηκαν. Για τις γέννες που έχω αμφιβάλλω αν θα βρεθούν, σε τέτοιους καιρούς χομπίστες, να τα πάρουν. Και είναι και ψάρια που παρήγγειλα και δεν υπάρχουν στην Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος