MrGe07 2 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2011 Μπορω να χρησιμοποιησω αφρο για να φτιαξω το background του ενυδρειου μου? Υπαρχει καποιος αφρος που να μην ειναι τοξικος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 3 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Εννοείς τον αφρό να τον έχεις εσωτερικά? Σε επαφή με το νερό? Λίγο ριψοκίνδυνο το βλέπω. Στο γλυκό, το εχω δει αυτο. Στην θάλασσα...... Δεν ξέρω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 3 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 3 Οκτωβρίου 2011 (edited) Μπορω να χρησιμοποιησω αφρο για να φτιαξω το background του ενυδρειου μου? Υπαρχει καποιος αφρος που να μην ειναι τοξικος? σκέτο το ξεχνάς... μπορείς όμως να περάσεις μετά τον αφρό με εποξική διάφανη κατάληλη για τρόφιμα και δεξαμενές νερού (με μια επιφύλαξη μήπως γράφει στις οδηγίες ότι δεν είναι κατάλληλη για θαλασσινό νερό ) Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2011 - warhawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 3 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Μπορω να χρησιμοποιησω αφρο για να φτιαξω το background του ενυδρειου μου? Υπαρχει καποιος αφρος που να μην ειναι τοξικος? Τι έχεις στο μυαλό σου να φτιάξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 3 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Μπορω να χρησιμοποιησω αφρο για να φτιαξω το background του ενυδρειου μου? Υπαρχει καποιος αφρος που να μην ειναι τοξικος? Πέρα απο την τοξικότητα θα έχεις τεράστιο πρόβλημα με την άνωση του Θαλασσινού. Δεν θα στο πρότεινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRS 4 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον επειδη τον εχω δουλεψει με τον ξαερφο μου στο παρελθον(και το εχω δει και στην βιβλιογραφια θα σου πω τωρα πολυ λιγα αν και ξερω πολλα πλεονεκλτηματα αλλα και μειονεκτηματα της χρησης του μολις βρω λιγο χρονο θα επανελθω! λοιπον οταν θα πας να τον δουλεψεις να περιμενεις Α Ρ Κ Ε Τ Η Ω Ρ Α να ψιλοξεραθει ο αφρος γιατι αλλιως ο βραχος θα βουλιαξει μεσα στον αφρο και θα χασεις μεγαλη επιφανια απο τον βραχο αρα και απο την βιολογια σου!!!!!!!!!!!!!λιγοτερη επιφανεια βραχου,νεκρωνεις τα τμηματα που βουλιαζουν μεσα στον αφρο δεν διαερχεται το νερο και τετοια! προσωπικα θεωρω οτι υπαρχουν πιο καλοι τροποι(αν και οχι ισως ελαχιστα πιο αντιαισθητκοι καπιοι) αλλα εγω θα σταθω με αυτο μου το ποστ αποκλειστικα και μονο στο νεκρωμα που προκαλειται στον νεκρο τμημα του βραχου που θα βουλιαξει στον αφρο και στην επακολουθη(μικρη μεγαλη εγω τον πληρωνω και δεν θελω να χανω τιποτα)βιολογικη επιφανεια το εχω ζησει και που τα λεγανε και δεν ακουγα γι αυτο στο λεω,μαθαινω με τον δυσκολο τροπο και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος