Jump to content

Επιλογή φίλτρου

Recommended Posts

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με φίλτρο για γαριδοενυδρείο περίπου 8 lt.

Από την εμπειρία σας ποιο λειτουργεί καλύτερα μεταξύ εσωτερικού φίλτρου, αερόφιλτρου και εξωτερικού για αυτά τα λίτρα;

Τώρα έχω ένα αερόφιλτρο στο οποίο έχω προσθέσει στο σωλήνα λίγο βιολογικό υλικό (κάτι μπιλάκια) σαν αυτά που έχει το εξωτερικό φίλτρο του 2ου μου ενυδρείου.

Αυτή τη στιγμή έχω red cheries, 3 crystal red και 2 amano. Τροφή ρίχνω κάθε 2η μέρα. Τα νιτρικά είναι κάπου στο 20. Αλλαγή νερού κάνω κάθε εβδομάδα.

20 νιτρικα σε 8λιτρο με ασπονδυλα δεν ειναι καλο νουμερο.

μετρας σωστα?

ποσα λιτρα κανεις αλλαγη τη βδομαδα?

Περίπου το 1/3 αλλάζω. Μετράω με sticks.

Τα sticks γενικά δεν είναι αξιόπιστα. Καλύτερα να μετράς με υγρά τεστ.

8 lit κοιτα να παρεις ενα μικρο εσωτερικο φιλτρακι που να εχει χωρο για μια ποσοτητα μινι σιποραξ πχ ενα της dennerle η ενα kineziko

Αυτό το φίλτρο Dennerle Nano Clean Corner Filter έχει χώρο για siporax;

Για κοιτα και κανένα κρεμαστο φιλτρο της eheim είναι και με χώρο για βιολογικο και δε σου τρώνε χώρο απο το ενυδρειο και είναι και οικονομικά

Το έχω υπόψη μου το κρεμαστό φίλτρο. Απλά δεν ξέρω μήπως δραπετεύσει το apple snail που έχω μαζί με τις γαρίδες. Αυτό το λέω επειδή πιθανότατα δεν θα κλείνει καλά το καπάκι του ενυδρείου.

Το έχω υπόψη μου το κρεμαστό φίλτρο. Απλά δεν ξέρω μήπως δραπετεύσει το apple snail που έχω μαζί με τις γαρίδες. Αυτό το λέω επειδή πιθανότατα δεν θα κλείνει καλά το καπάκι του ενυδρείου.

Παντως τα δικα μου δεν την εχουν κοπανισει που το ενυδρειο μου ειναι τελειως ανοιχτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...