Geosid 1 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2011 (edited) Το παρακατω ενυδρειο ειναι ενος φιλου οπου δεν τα παει και πολλη καλα με τα φορουμ και γενικοτερα με το ιντερνετ ... Γενική κατηγορία ενυδρείου Δίσκοι Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 1.50 χ 50 χ 60 Συνολικά Λίτρα:450 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά: φακη , κερατοφυλλο Ψάρια:10 δισκοι Άλλα είδη: 35+ corydoras στερμπαι και 4-5 bronze Διακοσμητικά υλικά Φόντο:βαμμενη πλατη με πλαστικο χρωμα μαυρο Πέτρες:- Ξύλα:Σουματρα Άλλα διακοσμητικά :- Υπόστρωμα: Βυθός:30 κιλα decoline carat 6 ( original ) Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2 x 54ς Διάρκεια φωτισμού: 8 Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: 1 χ eheim professional 3 2080 Θέρμανση/ Ψύξη: 1 x 300w jager Λίπανση: - Παροχή CO2: - Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: - Διατροφή:σε καθημερινη βαση καρδια στενκερ και φυλαρακια ocean nutrition Παράμετροι pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):30 Συντήρηση Αλλαγές νερού: 100 λιτρα καθε κυριακη Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: αντιχλωριο μεσα στο ενυδρειο Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 1 Οκτωβρίου 2011 #2 Share 1 Οκτωβρίου 2011 πολυ μου αρεσουν τα δισκακια αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου τα κοριντορακια απαιχτα βαλε και μια γενικη του ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 1 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 1 Οκτωβρίου 2011 (edited) Το ενυδρείο περισσότερο για Corydοενυδρείο μοιάζει παρά Δισκοενυδρείο. Πολύ γατόψαρο βρε παιδί μου Θα μπορούσε να βάλει τα ξύλα με τρόπο ώστε τα γατόψαρα να έχουν κάπου να κρυφτούν. Ο τελευταίος Δίσκος στην φωτογραφία φαίνεται λιγάκι ταλαιπωρημένος. Αν δει ότι μαυρίζει να προσέξει. Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2011 - BiggBilly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Οκτωβρίου 2011 Author #4 Share 1 Οκτωβρίου 2011 (edited) Το ενυδρείο περισσότερο για Corydοενυδρείο μοιάζει παρά Δισκοενυδρείο. Πολύ γατόψαρο βρε παιδί μου Θα μπορούσε να βάλει τα ξύλα με τρόπο ώστε τα γατόψαρα να έχουν κάπου να κρυφτούν. Ο τελευταίος Δίσκος στην φωτογραφία φαίνεται λιγάκι ταλαιπωρημένος. Αν δει ότι μαυρίζει να προσέξει. φαντασου οτι μεχρι πριν απο λιγο καιρο ειχε μονο ενα δισκο μεσα και ολα τα αλλα γατοψαρα μεχρι που τον πηρα χαμπαρι . τα στερμπαι ειναι δωρακι απο τα γεννητουρια που ειχα πριν απο καιρο ( τα εγγονια μου ) τρωει ξυλο ο τελευταιος ( καποιος πρεπει να τρωει ) Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 1 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 1 Οκτωβρίου 2011 Πολύ ωραίο. Μήπως όμως να έβαζε ακόμα μερικά μικρότερα ξύλα να δημιουργήσει επιπλέον κρυψώνες? Πάντως ωραία προσπάθεια. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 1 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 1 Οκτωβρίου 2011 Πολυ ομορφα και μου αρεσει ο συνδιασμος με τα cory! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 1 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 1 Οκτωβρίου 2011 φαντασου οτι μεχρι πριν απο λιγο καιρο ειχε μονο ενα δισκο μεσα και ολα τα αλλα γατοψαρα μεχρι που τον πηρα χαμπαρι . τα στερμπαι ειναι δωρακι απο τα γεννητουρια που ειχα πριν απο καιρο ( τα εγγονια μου ) τρωει ξυλο ο τελευταιος ( καποιος πρεπει να τρωει ) Πες μου ότι είναι το ενυδρείο που νομίζω. Έγινε άπαιχτο.. Ο δίσκος που έκανε την πουλάδα είναι καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Οκτωβρίου 2011 Author #8 Share 2 Οκτωβρίου 2011 Πες μου ότι είναι το ενυδρείο που νομίζω. Έγινε άπαιχτο.. Ο δίσκος που έκανε την πουλάδα είναι καλα? To παλιο σου ειναι Μπαμπη Το ψαρι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Οκτωβρίου 2011 #9 Share 2 Οκτωβρίου 2011 Ωραια προσπαθια και τα ψαρια πολυ ομορφα!Μηπως επρεπε να βαλει λιγο παραπανω αμμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Οκτωβρίου 2011 Author #10 Share 2 Οκτωβρίου 2011 Ωραια προσπαθια και τα ψαρια πολυ ομορφα!Μηπως επρεπε να βαλει λιγο παραπανω αμμο? H να την απλωνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolis1996 2 Οκτωβρίου 2011 #11 Share 2 Οκτωβρίου 2011 (edited) H να την απλωνε Αισθητικα ειναι ομορφο το ενυδρειο αλλα δεν ξερω αν το στησιμο του ειναι λειτουργικο. Δηλαδη βλεπω καπως φοβισμενα τα ψαρια.. Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο? Επισης νομιζω οτι ο μεγαλος αριθμος των στερμπαι δινει πολυ κινηση κατι που μπορει να στρεσσαρει πολυ τα δισκακια.. Οι αλλαγες γινονται απο νερο βρυσης ή α/ο? Εχει μερικα πολυ ομορφα δισκακια Τελος θα μπορουσε ο φιλος να σπασει την μια αλλαγη σε 2 των 50λιτρων ή ακομα καλυτερα να κανει 2 των 100λιτρων και να αυξησει την ποικιλια των τροφων. Αυτα απο εμενα Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2011 - Apostolis1996 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 2 Οκτωβρίου 2011 Επισης νομιζω οτι ο μεγαλος αριθμος των στερμπαι δινει πολυ κινηση κατι που μπορει να στρεσσαρει πολυ τα δισκακια.. Τελος θα μπορουσε ο φιλος να σπασει την μια αλλαγη σε 2 των 50λιτρων ή ακομα καλυτερα να κανει 2 των 100λιτρων. Αυτα απο εμενα πολυ σωστες παρατηρησεις.συμφωνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Οκτωβρίου 2011 Author #13 Share 2 Οκτωβρίου 2011 (edited) Αισθητικα ειναι ομορφο το ενυδρειο αλλα δεν ξερω αν το στησιμο του ειναι λειτουργικο. Δηλαδη βλεπω καπως φοβισμενα τα ψαρια.. Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο? Επισης νομιζω οτι ο μεγαλος αριθμος των στερμπαι δινει πολυ κινηση κατι που μπορει να στρεσσαρει πολυ τα δισκακια.. Οι αλλαγες γινονται απο νερο βρυσης ή α/ο? Εχει μερικα πολυ ομορφα δισκακια Τελος θα μπορουσε ο φιλος να σπασει την μια αλλαγη σε 2 των 50λιτρων ή ακομα καλυτερα να κανει 2 των 100λιτρων και να αυξησει την ποικιλια των τροφων. Αυτα απο εμενα Το ενυδρειο τρεχει απο τοτε που το πουλησε ο Μπαμπης ( δεν θυμαμαι ποσους μηνες ) Τα ψαρια ολα εκτος 2 μπηκαν 1 μερα πριν τη φωτογραφιση . Αλλαγες νερο βρυσης . Για την ποικιλια ειπα να μπει και λιγο d-50 στο προγραμμα και να μειωθει η καρδια ( αλλα εγω τα λεω εγω τα ακουω ) Θα κοιταξω μηπως μπορεσω να βγαλω καμια φωτο μολις ξεψαρωσουν Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 2 Οκτωβρίου 2011 #14 Share 2 Οκτωβρίου 2011 Οντως και εμενα μου φαινονται αρκετα στρεσσαρισμενα τα ψαρια. Το οτι ειναι δυο ημερων το δικαιολογει. Αν δεν θελει ο φιλος σου να βαλει κανα ξυλο ακομα, ας βαλει κανα φυτο επιφανειας ετσι ωστε να μειωσει λιγακι το φωτισμο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 2 Οκτωβρίου 2011 #15 Share 2 Οκτωβρίου 2011 Για την ποικιλια ειπα να μπει και λιγο d-50 στο προγραμμα και να μειωθει η καρδια ( αλλα εγω τα λεω εγω τα ακουω ) Δηλαδή καθημερινό τάισμα καρδιάς σε 10 έφηβους Δίσκους? Να προσέχει τους παραμέτρους νερού μη ξεφύγουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 2 Οκτωβρίου 2011 #16 Share 2 Οκτωβρίου 2011 Πολυ ομορφα και μου αρεσει ο συνδιασμος με τα cory! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 1 Οκτωβρίου 2012 #17 Share 1 Οκτωβρίου 2012 πολυ ομορφα τα δισκακια!!! να τα χαιρεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος