Jump to content

Λαμπες για φυτεμενο

Recommended Posts

Εχετε να προτεινετε κανενα ζευγαρι απο λαμπες για ενα ενυδρειο RESUN 80x35x50 που προοριζετε για φυτεμενο?? Αν ειναι δυνατον μοντελο των λαμπτηρων και τιμη.... Οι πληροφοριες μου για της μαμισιες λαμπες δεν ειναι και οι καλυτερες.... Ευχαριστω προκαταβολικα...

φιλε μου εαν δεν μας πεις εσυ πρωτος τον τυπο και το μηκος των λαμπων που ηδη εχεις,εμεις δεν μπορουμε να το μαντεψουμε και να σου απαντησουμε.

φιλε μου εαν δεν μας πεις εσυ πρωτος τον τυπο και το μηκος των λαμπων που ηδη εχεις,εμεις δεν μπορουμε να το μαντεψουμε και να σου απαντησουμε.

2 x RESUN D- 20W 10000K

Έγινε επεξεργασία - mikrosTheoulis

Απο την στιγμη που ψαχνεις για οικονομικη λυση ριξε και μια ματια εδω

γιατι δεν κοιτας για grolux sylvania που κανουν για φυτεμενο

και θα βρεις σε μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικοκαι ειναι και πολυ φθηνες.

οι δικες σου ειναι Τ8 η Τ5?

Έγινε επεξεργασία - GXSARA

γιατι δεν κοιτας για grolux sylvania που κανουν για φυτεμενο

και θα βρεις σε μαγαζια με ηλεκτρολογικο υλικοκαι ειναι και πολυ φθηνες.

οι δικες σου ειναι Τ8 η Τ5?

Κατεληξα οτι η μια θα ειναι grolux sylvania η τετοιου τυπου (philips aquarrelle ή Osram Fluera).

Για την αλλη λογικα θα θελω κατι σε πιο daylight, σωστα?????

Οσο για τον τυπο δεν εχω ιδεα αν ειναι τ8 η τ5, απο παχος μου φαινεται σαν "κανονικη" λαμπα φθοριου...

Κατεληξα οτι η μια θα ειναι grolux sylvania η τετοιου τυπου (philips aquarrelle ή Osram Fluera).

Για την αλλη λογικα θα θελω κατι σε πιο daylight, σωστα?????

Οσο για τον τυπο δεν εχω ιδεα αν ειναι τ8 η τ5, απο παχος μου φαινεται σαν "κανονικη" λαμπα φθοριου...

Η aquarelle δεν εχει καμια σχεση με την grolux ή την fluora. Η πρωτη ειναι τυπου blue sky και βγαζει εντονο ασπρο προς μπλε φως ενω οι αλλες δυο ειναι παρομοιες και ειναι τυπου 3band και βγαζουν μια ροζε αποχρωση!

Οσο για την αλλη λαμπα στα 6500κ το λογικο ειναι και παλι σχετικο, γιατι στην ουσια η κιτρινιαρες στα 4000κ ειναι η λογικη επιλογη για φυτεμενο αλλα το οπτικο αποτελεσμα δεν θα σου αρεσει.

Για να ειναι 20 βατ οι λαμπες σου ειναι λογικα Τ8.

Η προταση μου ειναι μια στα 6500κ και μια στα 4000κ για να εχεις και καλο φωτισμο για τα φυτα και καλο οπτικο αποτελεσμα.

Έγινε επεξεργασία - Rik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...