Χρήστος 96 1 Οκτωβρίου 2011 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2011 (edited) θέλω να αγοράσω αυτά τα λιπάσματα για τα ενυδρεια μου Easy Life ProFito, Easy-Life Ferro, Easy Life EasyCarbo είναι επαρκεί για την λίπανση των φυτών ( τα φυτά που έχω είναι αυτά http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=67660) τι δοσολογία να δίνω για να μην υπάρχει πρόβλημα με τις γαρίδες υ.γ μήπως πρέπει να πάρω όλη την σειρά δηλαδή και το Easy Life Nitro Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2011 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 1 Οκτωβρίου 2011 Author #2 Share 1 Οκτωβρίου 2011 κανένας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 1 Οκτωβρίου 2011 #3 Share 1 Οκτωβρίου 2011 εγω χρησιμοποιω το seechem flourish sto full φυτεμμενο και δεν ειχα καμια απωλεια γαριδας ισα ισα που γεννουσαν και αβερτα..αρκει να βαζεις οσο χρειαζετε και οχι ολοκληρη την ποσοτητα μια φορα την εβδομαδα αλλα να την σπας σε ισες ποσοτητες 2-3 φορες την εβδομαδα και θα εισαι κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 1 Οκτωβρίου 2011 Author #4 Share 1 Οκτωβρίου 2011 οκ έχει δοκιμάσει κανένας τα συγκεκριμένα λιπάσματα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 1 Οκτωβρίου 2011 Τα συγκεκριμενα δεν τα εχω δοκιμασει.Αυτο που θα σου πω εγω ειναι οτι τα μπουκαλακια γραφουν ποσοτητα για φουλ φυτεμενο ενυδρειο,καλο ειναι να ξεκινησεις με ποσοτητα κατω του μισου και να παρακολουθεις τα φυτα σου και αναλογα σιγα σιγα να αυξανεις την ποσοτητα.Αν ξεκινησεις να ριχνεις την ποσοτητα που γραφουν και δεν εχεις πολλα φυτα για να ρουφιξουν τα λιπασματα θα σου ερθουν οι αλγες.Επεισης την ημερα της αλλαγης νερου δεν ριχνουμε λιπασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 1 Οκτωβρίου 2011 #6 Share 1 Οκτωβρίου 2011 θέλω να αγοράσω αυτά τα λιπάσματα για τα ενυδρεια μου Easy Life ProFito, Easy-Life Ferro, Easy Life EasyCarbo είναι επαρκεί για την λίπανση των φυτών ( τα φυτά που έχω είναι αυτά http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=67660) τι δοσολογία να δίνω για να μην υπάρχει πρόβλημα με τις γαρίδες υ.γ μήπως πρέπει να πάρω όλη την σειρά δηλαδή και το Easy Life Nitro Θα σου προτεινα για αρχη να παρεις μονο το Profito και το carbo. Οσο για το Ferro δεν πιστευω να το εχεις αναγκη μια που το Profito ειναι γενικο λιπασματο και περιεχει σιδηρο μια χαρα για τα φυτα που εχεις. Dozens of ingredients are ideally mixed together. The compilation of this fertilizer garantees a strong, healthy and lush plant growth. The usage of ProFito makes the addition of extra iron or potassium fertilizers mostly unnecessary. Για την ωρα δεν νομιζω να ειναι απαραιτητη ολη η σειρα και οσο για το Nitro αυτο θα το δεις στην πορεια μια που με το carbo θα δεις τη γινεται με τα νιτρικα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 2 Οκτωβρίου 2011 Author #7 Share 2 Οκτωβρίου 2011 εγώ θα την πάρω όλη την σειρά γιατί την βρήκα σε προσφορά αλλά οι δοσολογίες λένε 10 ml σε 100 λίτρα άμα με μια σύριγγα βάζω κάθε βδομάδα 4-5 ml είναι καλά ή είναι πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 2 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 2 Οκτωβρίου 2011 εγώ θα την πάρω όλη την σειρά γιατί την βρήκα σε προσφορά αλλά οι δοσολογίες λένε 10 ml σε 100 λίτρα άμα με μια σύριγγα βάζω κάθε βδομάδα 4-5 ml είναι καλά ή είναι πολύ Κανε οπως νομιζεις αλλα σιδηρο μην ριξεις μεσα γιατι οι αλγες παραμονευουν και επισης προσοχη με το carbo μια που μπορει να τα τιναξουν τα ασπονδυλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 2 Οκτωβρίου 2011 Author #9 Share 2 Οκτωβρίου 2011 όποτε στο carbo και στο fero να βαζω 2,5 ml ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 2 Οκτωβρίου 2011 #10 Share 2 Οκτωβρίου 2011 όποτε στο carbo και στο fero να βαζω 2,5 ml ? Carbo 1ml για καθε 50 λιτρα καθε 2 μερες. Και Ferro καθολου αρχικα μια που το profito σε καλυπτει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 2 Οκτωβρίου 2011 Author #11 Share 2 Οκτωβρίου 2011 το ferro να το αγοράσω ή όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 2 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 2 Οκτωβρίου 2011 το ferro να το αγοράσω ή όχι οχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 2 Οκτωβρίου 2011 Και Ferro καθολου αρχικα μια που το profito σε καλυπτει! νομιζω ηδη σου απαντησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 2 Οκτωβρίου 2011 Author #14 Share 2 Οκτωβρίου 2011 οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος