kalmichalis 30 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 30 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα! εχω στην κατοχη μου ενα ενυδρειο 110λτρα και χρησιμοποιω για φιλτρανση το εξωτερικο της eheim το ... η απορια μου ειναι η εξης: απο τη στιγμη που μεσα στο φιλτρο εχω με τη σειρα, σιποραξ σφουγκαρακι σαμπσταρτ σφουγκαρακι και τελος ασπρο σφουγκαρακι(υαλοβαμβακα).... ποιος ο λογος να χρειαζονται σχεδον καθε μηνα καθαρισμα τα σωλινακια του φιλτρου διοτι μειωνεται η ροη του νερου, και τα σφουγκαρακια και γιατι βλεπω συνεχεια να αιωρουνται μικροσωματιδια στο νερο και το νερο να μην ειναι κρυσταλινο....επισημαινω οτι το νερο εχει καλη κυκλοφορια (κανει κυκλο μεσα στο ενυδρειο....). Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 30 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αν το ενυδρείο είναι παλιό η δεν κάνεις ποτέ σκούπα η αν έχεις πολύ ψιλό κόκκο στο υπόστρωμα κάνει σαν λάσπη στον βυθό και με την κίνηση των ψαριών αιωρείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 30 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2011 Καθαριζε ποιο συχνα σφουγγαρια και Filter wool (υαλοβαμβακα οπως λες) και το προβλημα σου θα λυθει μια που θα τα μαζευει και θα τα κατακραταει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 30 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 30 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα μεταφέρθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 8 Οκτωβρίου 2011 Author #5 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Ναι έχω άμμο ψιλή άσπρη σκούπα βυθού κάνω κάθε εβδομαδα αλλα το θέμα είναι ότι βουλωνουν τα σωλινακια ειδικά της εισαγωγής απο γλυτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος