Jump to content

Βοήθεια Είναι Επείγον!

Υάκινθος

Recommended Posts

Χαίρεται! Παιδιά, είμαι ένας άπειρος μαθητής Λυκείου που αποφάσισα να πάρω ένα ψαράκι και διάλεξα να πάρω έναν μονομάχο. Όντας άπειρος τον έχω σε γυάλα περίπου 2 λίτρων με γλυκό νερό. Οι λόγοι που δεν κατάφερα να του προσφέρω τίποτα καλύτερο είναι φυσικά οικονομικοί! Τον έχω εδώ και 3 μήνες και το φροντίζω πάρα πολύ! Έως ότου συνέβη το απρόβλεπτο! Όταν του έκανα την εβδομαδιαία αλλαγή νερού πιθανότατα παραγέμισα την γυάλα και το ψαράκι πήδηξε απ'έξω! Εμείς δεν το αντιληφθήκαμε ώσπου η μητέρα μου , με 10 μυωπία, είδα ένα μαύρο "αντικείμενο" κάτω και το ακούμπησε με το πόδι γιατί νόμιζε πως ήταν κατσαρίδα. Το χτύπησε και ελαφρά με το πόδι για να δεί αν κινείτε, έπειτα συνειδητοποίησε πως ήταν ο Υάκινθος μου και τον έριξε απ'ευθείας στο νερό. Δεν γνωρίζουμε πόση ώρα κείτονταν στο πάτωμα... Η μητέρα μου ισχυρίζεται πως πήδηξε έξω διότι δεν άφησα αρκετή ώρα το νερό του να ζεσταθεί(5 λεπτά). Τώρα που βρίσκεται στην γυάλα και έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, κινείται, αλλά κάνει κάποιες στάσεις και μετά ξαφνικά πετάγεται και κολυμπάει γρήγορα! Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι'αυτό το ψαράκι! Είμαι βαθιά μετανιωμένος! Ευχαριστώ!

ησυχασε φιλε μου.αυτα μπορει να συμβουν στον καθενα.ασε το ψαρι να ηρεμισει,και μην το ταισεις σημερα.

ησυχασε φιλε μου.αυτα μπορει να συμβουν στον καθενα.ασε το ψαρι να ηρεμισει,και μην το ταισεις σημερα.

Το τάισα καλά το μεσημέρι. 3 φυλλαράκια τροφής. Δεν έχει παράπονο από το φαγητό.

Δυστοιχος φιλε μου κανενα ψαρι δεν ζει στη γυαλα.Θα πρεπει να παρεις ενα μικρο ενυδρειακι με φιλτρο και θερμοστατη και να το βαλεις εκει.Αν το αφησεις στη γυαλα αργα η γρηγορα θα εχεις και αλλα προβληματα..

Δυστοιχος φιλε μου κανενα ψαρι δεν ζει στη γυαλα.Θα πρεπει να παρεις ενα μικρο ενυδρειακι με φιλτρο και θερμοστατη και να το βαλεις εκει.Αν το αφησεις στη γυαλα αργα η γρηγορα θα εχεις και αλλα προβληματα..

Οκ! Θα κάνω ό,τι μπορώ... Εσύ όμως τι πιστεύεις θα αντέξει τουλάχιστον μέχρι να πάρω και ένα ενυδρείο;

Αχ και να είχα την οικονομική ευχέρεια...

Οκ! Θα κάνω ό,τι μπορώ... Εσύ όμως τι πιστεύεις θα αντέξει τουλάχιστον μέχρι να πάρω και ένα ενυδρείο;

Αχ και να είχα την οικονομική ευχέρεια...

Αναλογος ποτε θα το παρεις...θελει και καποιο χρονο μεχρι να στρωσει για να μπορεσεις να βαλεις το ψαρι σου...

φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα αφού το θέμα ειναι οικονομικό, και αν σου αρέσει βέβαια και ασχολείσαι ... να φτιάξεις ένα δικό σου μοναχοενυδρείο...

ο μονομάχος δεν χρειαζεται να έχει κανένα τεράστιο ενυδρείο... με ένα 15Λιτρο θα είσαι μια χαρά! πας σε τζαμά σου κόβει 5 τετραγωνα 25cm και αρχιζεις δουλεια! Αρκεί να το θες και να έχεις όρεξη... Για περισσότερες πληροφορίες κάνε μια αναζητηση στο φόρουμ με τις κατασκευές DIY.

μετά θα χρειστεις ένα θερμοστάτη και ένα φίλτρο και Υάκινθός σου θα είναι άρχοντας!

φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα αφού το θέμα ειναι οικονομικό, και αν σου αρέσει βέβαια και ασχολείσαι ... να φτιάξεις ένα δικό σου μοναχοενυδρείο...

ο μονομάχος δεν χρειαζεται να έχει κανένα τεράστιο ενυδρείο... με ένα 15Λιτρο θα είσαι μια χαρά! πας σε τζαμά σου κόβει 5 τετραγωνα 25cm και αρχιζεις δουλεια! Αρκεί να το θες και να έχεις όρεξη... Για περισσότερες πληροφορίες κάνε μια αναζητηση στο φόρουμ με τις κατασκευές DIY.

μετά θα χρειστεις ένα θερμοστάτη και ένα φίλτρο και Υάκινθός σου θα είναι άρχοντας!

Οκ! Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

έχουν τα jumbo κάτι φθηνά ενυδρειάκια, 15 λίτρα. Νομίζω ότι για έναν μονομάχο είναι μια χαρά. Έχουν μέσα και φιλτράκι

φιλε μου,,,μην ανυσηχεις,,,νομιζω θα την σκαπουλαρει ο φιλος σου,,,απλα πρεπει να βρεις ενα ενυδρειακι,,να τον βαλεις μεσα,,θα το κανεις γ αυτον,,,ψαξε,,εχει πολυ οικονομικα μικρα ενυδρειακια

Επίσης μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στις Αγγελίες ότι ζητείται μικρό ενυδρείο... Όλο και κάποιος φίλος θα θέλει να δώσει-πουλήσει...

Μεχρι να παρει ενυδρειο βαλε ενα τουλι στο στομιο της γυαλας για να μην σου ξαναβρεθει εξω. δεν ξερω πως ειναι η γυαλα σου κ αν μπορεις να το στερεωσεις με λαστιχακι , αλλοιως μπορεις να παρεις βεντουζακια , σαν αυτα που βαζουμε στο ενυδρειο κ να τα ραψεις στο τουλι

δεν θα πρεπει να τον ταϊζεις καθε μερα αλλα καθε 2 απο λιγο

Σας ευχαριστώ όλους για τα όσα μου είπατε, αλλά δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν θα γίνουν διότι, εχθές το ψαράκι δεν μπόρεσε να φάει και σήμερα απεβίωσε. Στεναχωριόμαστε και εγώ και μητέρα μου γιατί έγινε από το δικό μου λάθος. Τελικά δεν πρέπει να υποτιμάμε τα ψαράκια αλλά και γενικά κανένα ζωντανό οργανισμό. Έπρεπε να τον φρόντιζα καλύτερα, την επόμενη φορά, εάν υπάρξει, θα αναλάβω καλύτερα τις ευθύνες μου.

πραγματικα πολυ κριμα... συληπυτιρια αυτο πρεπει να σου γινει ενα μαθημα στον οποιον δηποτε θα μπορουσε να συμβει! :D-_-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...