andromahi tsav. 27 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 1. Θέλω να βάλω κάποιες πέτρες μέσα στο ενυδρείο μου..Αν πάρω από τη θάλασσα θέλουν πολύ καλό πύσιμο πρώτα??2.Κυκλοφορητής χρειάζεται απαραίτητα??3.Να βάλω κοχύλια από θάλασσα??4.Τέλος, το φόντο πρέπει να είναι ένας βυθός ή μπορώ να βάλω οποιοδήποτε τοπίο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Για τι ενυδρειο μιλας?τι ψαρια εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andromahi tsav. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 13 λίτρα είναι το ενυδρείο και μέσα έχω έναν μονομάχο και 2 σαλιγκάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 1. Θέλω να βάλω κάποιες πέτρες μέσα στο ενυδρείο μου..Αν πάρω από τη θάλασσα θέλουν πολύ καλό πύσιμο πρώτα?? Μάζεψε πέτρες από μια καθαρή παραλία, καθαρισε την επιφανειακά καλά με νερό και αφού στεγνώσουν ρίψε σε μία από αυτές λίγο ακουαφόρτε. Αν η πέτρα αφρίσει είναι ασβεστολιθική και δε κάνει για το ψαράκι που έχεις. Ο μονομάχος θέλει σχετικά μαλακό νεράκι και οι ασβεστολιθικές πέτρες αυξάνουν τη σκληρότητα του νερού, πράγμα που δε θ΄λεουμε για τους μονομάχους. Αν δεν αφρίσει η πέτρα, κατά πάσα πιθανότητα δεν είνα ασβεστολιθική και κάνει για το ενυδρείο σου. Οπότε πλενεις πολύ καλά! Κάποιοι τις βράζουν κιόλας... 2.Κυκλοφορητής χρειάζεται απαραίτητα?? Χρειάζεσαι απαραίτητα φίλτρο, αν αυτό εννοείς. Όπως επίσης και θερμοστάτη για να διατηρείς το νερό στους 25-26°C 3.Να βάλω κοχύλια από θάλασσα?? Όχι, γιατί ανεβάζουν τις σκληρότητες του νερού 4.Τέλος, το φόντο πρέπει να είναι ένας βυθός ή μπορώ να βάλω οποιοδήποτε τοπίο? Το θέμα με το φόντο είναι ιδιαίτερο με τον μονομάχο. Αυτό που θέλουμε είναι το φόντο να μη δημιουργεί το είδολο του μονομάχου στο τζάμι. Σε τέτοια περίπτωσει, ο μονομάχος βλέποντας τον εαυτό του νομίζει πως είναι άλλος αρσενικός και στρεσάρεται. Διάβασε για τον μονομάχο : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323429 Μεταφέρω το θέμα στην κατάληλη κατηγορία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος