χρυσανθη 27 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 εχω αρκετες πετρες απο τις παραλιες που εχω παει κατα καιρους. καποιες τις εχω φερει απο τη ζακυνθο (παραλια ακροτηρι)για οσους ξερουν για να βοηθεισουν. εχουν κολημενα κοχυλια επανω αλλα και πολλα μεσα τους δεν ειναι συμπαγες. χρωμα γκρι.σχημα ακανονιστο.ειναι ποροδες. μπορω να τις επεξεργαστω (πλυσιμο καλο και βρασιμο) και να τις βαλω στο ενυδρειο. η θα ανεβασουν τη σκληροτητα του νερου??????? θα γινει σταδιακα το ενυδρειο με σκαλαρια μονο και εναν πλεκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορεις. Ακαταλληλες για το ειδος που θα φιλοξενησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 27 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Να'σαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος