fantazio77 27 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα. Θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση. Έχω το παραπάνω ενυδρείο απο τη juwel. Όταν το πήρα είχε κολλημένο απο την εσωτερική του πλευρά ένα αυτοκόλλητο με μία κόκκινη γραμμή για να σου δείχνει μέχρι που φτάνει η στάθμη του νερού. Εγώ φυσικά αυτό το έβγαλα χωρίς να φροντίσω προηγουμένως να σημαδέψω με κάποιο τρόπο μέχρι που πρέπει να γεμίσω νερό Θα ήθελα λοιπόν εάν κάποιος φίλος έχει το αντίστοιχο ενυδρείο να μου πεί πόσο πρέπει να είναι το ύψος του νερού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 27 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 εχω το record 110 (ετσι λεγοταν στα χρονια μου)...αυτο το αυτοκολλητο το παρατηρησα μετα απο 2 χρονια λειτουργιας...εγω το ειχα δουλεψει μεχρι και τεσσερα λιτρα κατω απο την ευθεια του καπακιου (δεν υπολογιζω μια φορα που ελειπα κανα μηνα διακοπες,και βρηκα το ενυδρειο να λειπουν 20 λιτρα νερο,γιατι με τον μαμα κυκλοφοριτη δεν θα την παλευε και θα ειχε καει,αλλα τον εχω αλλαξει με αυτον του rio 400) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantazio77 27 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά αυτό που με απασχολεί είναι το νερό να βρίσκεται στο σωστό σημείο που πρέπει για να δουλεύει σωστά το φίλτρο του αλλά και να μην έχω πρόβλημα και με τον θερμοστάτη που είναι μέσα στο φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εργοστασιακά είναι 2 cm από το χείλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantazio77 27 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εργοστασιακά είναι 2 cm από το χείλος. Σε ευχαριστώ πολύ FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος