giorginakos 26 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορούν οι συντονιστές να μου αυξήσουν τα bytes γιατί μου μηδενιστηκαν.? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοεις για να ανεβασεις φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 26 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι Και εγω το επαθα και μαλλον πρεπει να σβησεις παλιοτερες φωτο,δεν ξερω αν μπορουν να σου δωσουν παραπανω bytes.Εγω παντως εκανα λογαριασμο στο photobucket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 27 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα το προβλημα ειναι γενικο απο οτι φαινεται! Μαλλον για αυτο ειχαμε προβληματα πριν λιγο καιρο με το server του φορουμ και δεν πηγαινε βημα . Θα ειναι overload και για αυτο μειωσανε τον χωρο των συννημενων μεχρι να βρεθει λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα το προβλημα ειναι γενικο απο οτι φαινεται! Μαλλον για αυτο ειχαμε προβληματα πριν λιγο καιρο με το server του φορουμ και δεν πηγαινε βημα . Θα ειναι overload και για αυτο μειωσανε τον χωρο των συννημενων μεχρι να βρεθει λυση. Εγω παντως ανοιξα λογαριασμο στο photobucket και ξενιασα φιλε Ρικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 27 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω παντως ανοιξα λογαριασμο στο photobucket και ξενιασα φιλε Ρικ Αναγκαστικα μολις ανοιξα και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μεχρι να λυθει το θεμα,αν ειναι προβλημα του φορουμ,εγω προτεινω να παιζουμε απο εκει.Ετσι και αλλιως πολλα μελη το χρησιμοποιουν εδω και παρα πολυ καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μεχρι να λυθει το θεμα,αν ειναι προβλημα του φορουμ,εγω προτεινω να παιζουμε απο εκει.Ετσι και αλλιως πολλα μελη το χρησιμοποιουν εδω και παρα πολυ καιρο Καλο θα ειναι για ολους μας να τις ανεβαζουμε στο φωτομπακετ η σε αλλα σαιτ οπου εχουν μεγαλη χωριτικοτητα αρχειων. Και να μην ζωριζουμε τον σερβερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 27 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Σιγουρα ειναι καλο για το server αλλα μια ωραια ημερα μπορει το photobucket ή οποιοδηποτε αναλογο site να μας πει close for ever και να χαθουν χρονια συνημμενων αξιολογα για το φορουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 27 Σεπτεμβρίου 2011 Author #11 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 ευτυχώς που είχα δημιουργήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Σιγουρα ειναι καλο για το server αλλα μια ωραια ημερα μπορει το photobucket ή οποιοδηποτε αναλογο site να μας πει close for ever και να χαθουν χρονια συνημμενων αξιολογα για το φορουμ! Και ετσι να γινει θα πρεπει να βασιστεις στο μπακαπ που εχεις κανει στον υπολογιστη σου και οχι στον οποιοδηποτε σερβερ. Το βλεπεις απιθανο μια μερα να κρασαρει ο σερβερ του αζ και να χαθουν καποια απο τα αρχεια του; εγω το βλεπω τραβηγμενο αλλα οχι απιθανο. Εκτος απο τα παραπανω υπαρχει αλλο ενα θεμα. .... Ο διαχειριστης και ο καθε διαχειριστης πληρωνει για το διαθεσιμο χωρο που το προσφερει ο καθε σερβερ εαν ανεβουν τα συννημενα αυτοματος αυξανεται και το συνολικο μεγεθος του φορουμ οποτε αλλαζει και το κοστος. .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 27 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Και ετσι να γινει θα πρεπει να βασιστεις στο μπακαπ που εχεις κανει στον υπολογιστη σου και οχι στον οποιοδηποτε σερβερ. Το βλεπεις απιθανο μια μερα να κρασαρει ο σερβερ του αζ και να χαθουν καποια απο τα αρχεια του; εγω το βλεπω τραβηγμενο αλλα οχι απιθανο. Εκτος απο τα παραπανω υπαρχει αλλο ενα θεμα. .... Ο διαχειριστης και ο καθε διαχειριστης πληρωνει για το διαθεσιμο χωρο που το προσφερει ο καθε σερβερ εαν ανεβουν τα συννημενα αυτοματος αυξανεται και το συνολικο μεγεθος του φορουμ οποτε αλλαζει και το κοστος. .... Ελα βρε Geosid, ποιος κανει backup απο ολα τα θεματα που τρεχουν στο φορουμ! Απο εκει και περα θελω να πιστευω πως το φορουμ εχει backup ή τρεχει λογικα σε raid ή δεν ξερω τη! Οπως και να εχει θελω να πιστευω πως σε γενικες γραμμες ενα σοβαρο φορουμ με χιλιαδες οπαδους θα πρεπει να ειναι αναλογο των απαιτησεων χωρις να θελω να υπονοησω οτι δεν ειναι, μην γινομαστε και μικροπρεπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ελα βρε Geosid, ποιος κανει backup απο ολα τα θεματα που τρεχουν στο φορουμ! Απο εκει και περα θελω να πιστευω πως το φορουμ εχει backup ή τρεχει λογικα σε raid ή δεν ξερω τη! Οπως και να εχει θελω να πιστευω πως σε γενικες γραμμες ενα σοβαρο φορουμ με χιλιαδες οπαδους θα πρεπει να ειναι αναλογο των απαιτησεων χωρις να θελω να υπονοησω οτι δεν ειναι, μην γινομαστε και μικροπρεπεις. Δεν με καταλαβες η το ειπα εγω λαθος. .... Να κρατησεις μπακαπ απο τα δικα σου συννημενα αρχεια οχι απο ολου του φορουμ .σαφως και πρεπει να εχει μπακαπ το φορουμ και θεωριτικα θα πρεπει να περνει μπακαπ ανα μερικες ωρες - μερες. Απο το φορουμ δεν εχω καποιο προβλημα οσων αφορα τη λειτουργεια του. Παρολα αυτα σου ξαναβαζω τον ορο κοστος συντηρησης ενος φορουμ. Για να συντηρηθει η για να αναβαθμιστη χρειαζονται καποια εξοδα που για να βγουν θα πρεπει να υπαρχουν και εσοδα. θελω να πιστευω πως τα εξοδα δεν τα επιβαρυνεται μονο ενα ατομο γιατι δεν ζουμε και στις καλυτερες μερες......... Μια ακομα λυση ειναι να μειωθει ακομα η αναλυση. Ποιο κατω απο 800*600 δεν ξερω εαν μπορει να γινει κατι τετοιο παντως θα μειωνοταν ο αριθμος των μπαιτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 27 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν με καταλαβες η το ειπα εγω λαθος. .... Να κρατησεις μπακαπ απο τα δικα σου συννημενα αρχεια οχι απο ολου του φορουμ .σαφως και πρεπει να εχει μπακαπ το φορουμ και θεωριτικα θα πρεπει να περνει μπακαπ ανα μερικες ωρες - μερες. Απο το φορουμ δεν εχω καποιο προβλημα οσων αφορα τη λειτουργεια του. Παρολα αυτα σου ξαναβαζω τον ορο κοστος συντηρησης ενος φορουμ. Για να συντηρηθει η για να αναβαθμιστη χρειαζονται καποια εξοδα που για να βγουν θα πρεπει να υπαρχουν και εσοδα. θελω να πιστευω πως τα εξοδα δεν τα επιβαρυνεται μονο ενα ατομο γιατι δεν ζουμε και στις καλυτερες μερες......... Μια ακομα λυση ειναι να μειωθει ακομα η αναλυση. Ποιο κατω απο 800*600 δεν ξερω εαν μπορει να γινει κατι τετοιο παντως θα μειωνοταν ο αριθμος των μπαιτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 27 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 .....Το βλεπεις απιθανο μια μερα να κρασαρει ο σερβερ του αζ και να χαθουν καποια απο τα αρχεια του; εγω το βλεπω τραβηγμενο αλλα οχι απιθανο. .... Εχει γινει ηδη μια φορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει γινει ηδη μια φορα... Τοσα και τοσα κρασαρουν εμεις θα την γλυτωναμε ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος