steve 26 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εδω και λιγες μερες παρατηρω απο τις χαραμαδες του φιλτρου(εσωτερικο φιλτρο μαμισιο του juwel coral 60), το φιλτρο (σφουγκαρι) να εχει παρει ενα πολυ σκουρο χρωμα μαυρο θα το ελεγα γνωριζει κανεις τιποτα για αυτο το θεμα? NO3 ΄15 NO2 :0 GH :> 10d KH :4-5d PH :7.2 NH4 NH3 :0 αλαγη νερου 20%καθε βδομαδα λιπανση flourish potassium 1.2 ml καθε 3 μερες flourish iron 1ml καθε 2 μερες ταμπλετες kugeln jbl diy co2 φυτα αρκετα ψαρια 10 guppy δικιας μου γεννας 3μηνων γενικη εικονα φυτων και ψαριων πολυ καλη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδη κανονικα τι χρωμα ειχε το σφουγγαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 26 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εχει μαζεψει βρωμια, απλα ξεπλυνε το με νερο ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve 26 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εχει μαζεψει βρωμια, απλα ξεπλυνε το με νερο ενυδρειου. Το χρωμα του ειναι μπλε το οποιο με την βρωμια παντα γινοταν καφε το εχω καθαρισει την προηγουμενη βδομαδα στην τακτικη συντηρηση (καθε 1.5 μηνα) ξεπλυμα με νερο απο την αλλαγη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 26 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το χρωμα του ειναι μπλε το οποιο με την βρωμια παντα γινοταν καφε το εχω καθαρισει την προηγουμενη βδομαδα στην τακτικη συντηρηση (καθε 1.5 μηνα) ξεπλυμα με νερο απο την αλλαγη . Κοιτα να δεις, λογικο ειναι μετα απο μια εβδομαδα και αναλογα τους ρυπους που εχεις να μαζευει πραμα. Τωρα εαν σου μπουκωνει και μειωνεται η κυκλοφορια μπορεις να το καθαριζεις και ποιο συχνα αρκει να μην πειραξεις τα κεραμικα φιλτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve 26 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω για την συμβουλη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve 26 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 και μια φωτο του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 26 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Να το χαιρεσε φιλε μου! Καλο ειναι να τα μαζευεις σε ματσακια για να δειχνουν σαν ενιαιος ογκος του καθε ειδους και μην τα βαζεις μπροστα μπροστα μια που εκει θελουμε να κολυμπανε τα ψαρια μας και να τα βλεπουμε. Απο εκει και περα κουρευεις και μεταφυτευης και σιγα σιγα θα πυκνωση περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος