G_lantern 2 Οκτωβρίου 2011 Author #26 Share 2 Οκτωβρίου 2011 (edited) Του Στάθη δεν μου αρέσει... Του Σπύρου τέλειο! Για ανάμειξη μάλλον πάμε, για να βγει σχετικά γκρι. Οι μαύροι κάλβοι ήταν η κύρια επιλογή και τους έχω βρει κιόλας! Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2011 - G_lantern Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 3 Οκτωβρίου 2011 #27 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Δεν χρειάζεται ανάμειξη...ο μαύρος αραγωνίτης της seachem αυτό το χρώμα έχει.. http://www.seachem.com/Products/product_pages/GrayCoast.html Δες το και στο δικό μου που το είχα χρησιμοποιήσει... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=538729 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 3 Οκτωβρίου 2011 #28 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Του Στάθη δεν μου αρέσει... Του Σπύρου τέλειο! Για ανάμειξη μάλλον πάμε, για να βγει σχετικά γκρι. Οι μαύροι κάλβοι ήταν η κύρια επιλογή και τους έχω βρει κιόλας! Πάρα πολύ ωραία!!! Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό το να προσθέσεις και cyprichromis leptosoma γιατί: Κολυμπούν στα ψηλότερα στρώματα του ενυδρείου, Δεν θα ενοχλούν τους καλβους, αντιθέτως θα λειτουργούν σαν dither fish και θα τους "αφαιρούν" το μόνιμο στρες τους Θα σου δώσουν έξτρα χρώμα και θα σου "γεμίσουν" το ενυδρείο! Δεν χρειάζεται ανάμειξη...ο μαύρος αραγωνίτης της seachem αυτό το χρώμα έχει.. Μονο που τσιμπάει λιγο στην τιμή.... http://www.seachem.com/Products/product_pages/GrayCoast.html Α! Μπράβο βρε Βαγγέλη το δικό σου ενυδρείο έψαχνα αλλα δεν μπορουσα να το βρώ! Δες το και στο δικό μου που το είχα χρησιμοποιήσει... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=538729 Αγαπητέ G_lantern κατι τετοιο ειχα στο μυαλό μου οταν σου εκανα την πρόταση για μαυρο βυθο!Το aquascape το διαμορφώνεις εσυ οπως θες καλύτερα! Eχε υπ' όψη πως μπορεί να χρειαστεις κατι τετοιο για να ζευγαρωσουν οι μυστήριοι! Calvus cave ή Καποια κοχύλια θαλάσσης μεγαλούτσικα!π.χ: Aυτα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Οκτωβρίου 2011 #29 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Πάρα πολύ ωραία!!! Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό το να προσθέσεις και cyprichromis leptosoma γιατί: Κολυμπούν στα ψηλότερα στρώματα του ενυδρείου, Δεν θα ενοχλούν τους καλβους, αντιθέτως θα λειτουργούν σαν dither fish και θα τους "αφαιρούν" το μόνιμο στρες τους Θα σου δώσουν έξτρα χρώμα και θα σου "γεμίσουν" το ενυδρείο! Και κατι ακομη Αγαπητέ G_lantern κατι τετοιο ειχα στο μυαλό μου οταν σου εκανα την πρόταση για μαυρο βυθο!Το aquascape το διαμορφώνεις εσυ οπως θες καλύτερα! Eχε υπ' όψη πως μπορεί να χρειαστεις κατι τετοιο για να ζευγαρωσουν οι μυστήριοι! Calvus cave ή Καποια κοχύλια θαλάσσης μεγαλούτσικα!π.χ: Aυτα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Οκτωβρίου 2011 #30 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Η ιδέα του πρίγκηπα για συνδυασμό Calvus με Cyprichromis έχει πολύ ενδιαφέρον. Στην άμμο μην κολλάς, πήγαινε προς την απόχρωση που σ'αρέσει μιας κι εσύ είσαι αυτός που θα το βλέπει. Κι εμένα η αλήθεια μου φαίνεται αφύσικο το μαύρο, αν και οι κάλβοι θα πάρουν άγρια χρώματα από το σκούρο περιβάλλον και αυτός είναι ο λόγος που ο prince το πρότεινε. Αν καταλήξεις σε αυτά, να πας σε ένα στήσιμο με λίγες πέτρες γιατί οι κάλβοι είναι ντροπαλά ψάρια και θα σου κρύβονται. Κοχύλια σε μέγεθος τέτοιο ώστε να χωράει η θηλυκιά αλλά όχι ο αρσενικός (έχει την τάση να την σπρώχνει μέσα και μπορεί να την εγκλωβίσει) και όταν ξεχωρίσουν ζευγάρια θα δεις και μικρά. Η μικρή κινητικότητα των κάλβων θα συμπληρωθεί με τα κινητικά Cyprichromis και το ενυδρείο έτσι δεν θα φαίνεται άδειο. Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 3 Οκτωβρίου 2011 Author #31 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Η ιδέα του πρίγκηπα για συνδυασμό Calvus με Cyprichromis έχει πολύ ενδιαφέρον. Στην άμμο μην κολλάς, πήγαινε προς την απόχρωση που σ'αρέσει μιας κι εσύ είσαι αυτός που θα το βλέπει. Κι εμένα η αλήθεια μου φαίνεται αφύσικο το μαύρο, αν και οι κάλβοι θα πάρουν άγρια χρώματα από το σκούρο περιβάλλον και αυτός είναι ο λόγος που ο prince το πρότεινε. Αν καταλήξεις σε αυτά, να πας σε ένα στήσιμο με λίγες πέτρες γιατί οι κάλβοι είναι ντροπαλά ψάρια και θα σου κρύβονται. Κοχύλια σε μέγεθος τέτοιο ώστε να χωράει η θηλυκιά αλλά όχι ο αρσενικός (έχει την τάση να την σπρώχνει μέσα και μπορεί να την εγκλωβίσει) και όταν ξεχωρίσουν ζευγάρια θα δεις και μικρά. Η μικρή κινητικότητα των κάλβων θα συμπληρωθεί με τα κινητικά Cyprichromis και το ενυδρείο έτσι δεν θα φαίνεται άδειο. Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις. Ευχαριστω Κωστή! Το ενυδρείο που τους έχεις εσύ τώρα το θεωρείς μικρό για αυτό το αλλάζεις; Είδα ότι πας σε 400άρι; Δηλαδή εμένα υπάρχει περίπτωση να είναι και μικρό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Οκτωβρίου 2011 #32 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστω Κωστή! Το ενυδρείο που τους έχεις εσύ τώρα το θεωρείς μικρό για αυτό το αλλάζεις; Είδα ότι πας σε 400άρι; Δηλαδή εμένα υπάρχει περίπτωση να είναι και μικρό; Εμένα δυστυχώς με πρόλαβαν άλλες εξελίξεις και δεν μπορώ να τους δώσω τα λίτρα που θα ήθελα. Βρίσκονται πλέον σε 120 λίτρα και έχουν πάρει μέγεθος και χρώμα. Σε σένα θα είναι βασιλιάδες μην το φοβάσαι. Έχουν άγρια συμπεριφορά και ψάρι κυνηγός με τα όλα του. Θα τα χαρείς σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 8 Οκτωβρίου 2011 #33 Share 8 Οκτωβρίου 2011 Εχουμε καμια εξέλιξη με το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 8 Ιανουαρίου 2012 Author #34 Share 8 Ιανουαρίου 2012 Εχουμε καμια εξέλιξη με το ενυδρειο? Απολύτως καμία διότι το 2217 που υπολόγιζα σε αυτό, μας άφησε και δεν μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Ετοιμάζεται νέο αφρικάνικο project που θα παρουσιαστεί έτοιμο σε 2 εβδομάδες. Πάντως τους black zaire θέλω να τους βάλω κάπου-κάποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος