magman 26 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω σε αυτό το ενυδρείο 8 Demasoni. Μόνο που βγαινουν μόνο για φαγητό. Και αυτό μες την σπίντα. Λουφάζουν όλη μέρα μέσα στους βράχους και αν τα πετύχω έξω μόλις με δούν εξαφανίζονται. Τι να κάνω; Είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 θα ''στρωσουν'' με το καιρο τα ψαρια και θα τα βλεπεις να βολταρουν μην ανησυχεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δωσε χρονο στα ψαρια να συνηθισουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 26 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Σιγα σιγα θα ξεθαρρεψουν και θα τρωνε απο το χερι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 26 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Για πηγαινε και χτυπα τεσσερις πεντε φορες το καπακι του ενυδρειου.Οχι πολυ δυνατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 26 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 26 Σεπτεμβρίου 2011 Για πηγαινε και χτυπα τεσσερις πεντε φορες το καπακι του ενυδρειου.Οχι πολυ δυνατα Ντεν εκει καπάκι το ενυδρειο μου καρντια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 1 Οκτωβρίου 2011 Ντεν εκει καπάκι το ενυδρειο μου καρντια μου Δεν εχεις απωλιες θερμοκρασιας τον χειμωνα; Πως πανε τα ψαρια,ξεθαρεψαν καθολου;Καμμια φωτο ακομη παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος