Jump to content

Juwel Vision 180

baggos777777

Recommended Posts

ρε παιδια θελω να παρω το παραπανω ενυδρειο απο ενα πετ σοπ,το ενυδρειο ειναι καινουργιο αλλα το εχει 6-7 χρονια στο μαγαζι λετε να εχουν προβλιμα οι σιλικονες????

εχω το ιδιο ενυδρειο και οταν το πηρα μου εδωσαν εγγυηση 5 χρονια...απο αυτα που καταλαβα την εγγυηση στην δινει η εταιρια οχι το καταστημα,αν σου δωσουν εισαι οκ οτι και να γινει.

εχω το ιδιο ενυδρειο και οταν το πηρα μου εδωσαν εγγυηση 5 χρονια...απο αυτα που καταλαβα την εγγυηση στην δινει η εταιρια οχι το καταστημα,αν σου δωσουν εισαι οκ οτι και να γινει.

οτι και να γινει :buttrock::buttrock:

εμενα για παραδειγμα στα 2 χρονια που χαλασε το συστημα του φωτιστικου και μου το αλλαξαν μεσα σε 3 μερες με νεο ...απο οτι εχω καταλαβει παλι αν ενα ενυδρειο ανοιξει πραγματι στο αλλαζουν (παντως το συγκεκριμενο ενυδρειο απο την μανα του ειναι πολυ καλα κατασκευασμενο απο αποψη συγκολησεων το πως εχουν μπει κοντρες και το πως εχει ντυθει ωστε να μην βγαλει προβλημα).

κατι που σκευτηκα επιπλεον ειναι οτι η εγγυηση πρεπει να δεις αν ισχυει απο τοτε που μπηκε στο μαγαζι το ενυδρειο η απο την ωρα που το παρεις...παντως δεν αξιζει να ρισκαρεις εκτος αν εχει πολυ χαμηλοτερη τιμη στο συγκεκριμενο πετ.

εμενα για παραδειγμα στα 2 χρονια που χαλασε το συστημα του φωτιστικου και μου το αλλαξαν μεσα σε 3 μερες με νεο ...απο οτι εχω καταλαβει παλι αν ενα ενυδρειο ανοιξει πραγματι στο αλλαζουν (παντως το συγκεκριμενο ενυδρειο απο την μανα του ειναι πολυ καλα κατασκευασμενο απο αποψη συγκολησεων το πως εχουν μπει κοντρες και το πως εχει ντυθει ωστε να μην βγαλει προβλημα).

το εχει 6-7 χρονια στο μαγαζι εχουν προβλιμα οι σιλικονες? :buttrock:

κατι που σκευτηκα επιπλεον ειναι οτι η εγγυηση πρεπει να δεις αν ισχυει απο τοτε που μπηκε στο μαγαζι το ενυδρειο η απο την ωρα που το παρεις...παντως δεν αξιζει να ρισκαρεις εκτος αν εχει πολυ χαμηλοτερη τιμη στο συγκεκριμενο πετ.

300 με το επιπλο.

επειδη οπως γραφω και στο τελευταιο ποστ,6-7 χρονια ειναι πολλα...για τις σιλικονες δεν ειμαι ειδικος ,εγω απλα σου εγραψα για να ξερεις οτι μπορει να σε καλυπτει η εγγυηση.

300 ευρω το πηρα και εγω περιπου ...πιστευω αν υπαχει θεμα με το συγκεκριμενο και τις σιλικονες κοιταξε αν το βρεις καπου αλλου χωρις να ειναι τοσο πολυκαιρισμενο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...