Aiolos 25 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεπετάχτηκε ξαφνικά από μόνο του από ένα βράχο και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα αναπτύχθηκε πάρα πολύ. Γνωρίζει κανείς τι είναι και τι ιδιότητες "ιδιοτροπίες" έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 29 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι Caulerpa serrulata αναπτύσσετε γρήγορα. Η άποψη μου είναι να την ξηλώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 29 Σεπτεμβρίου 2011 Σ ευχαριστώ.... αρχίζω το συντομότερο το ξήλωμα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 3 Οκτωβρίου 2011 #4 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Και ένα ενδιαφέρον βίντεο καθώς αναπαράγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Οκτωβρίου 2011 #5 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Aυτο που εκκρινει ειναι ο σπορος της Ορεστη; Ηδη το κοραλακι το΄χει πνιξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Οκτωβρίου 2011 Author #6 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω ότι δεν πρόκειται για το ίδιο φυτό μ αυτό που έχω Ορέστη. Αυτό που έχω δείχνει να είναι πολύ σκληρό στα φυλλώματα και αναπτύσσεται πολύ γρήγορα ξεπετάγοντας... φυντάνια !!! Κάθε μέρα είναι και διαφορετικό !!! Παλιότερα είχα ένα φυτό σαν αυτό του βίντεο και εκεί που το χάζευα μια μέρα... μπροστά στα μάτια μου άρχισε να αναπαράγεται όπως δείχνει το βίντεο. Μέχρι να βρω και να ανοίξω την κάμερα είχε αδειάσει !!! (μάλιστα είχα ανεβάσει και φωτογραφίες τότε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Οκτωβρίου 2011 #7 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Κι εγω για καουλερπα το βλέπω. Εχω ακριβως το ίδιο. Βασικα με την αλλαγη του στησιματος εμφανιστηκε. Παντως και να μην την βγάλεις.... με την εισαγωγη με ενος τανκ θα γινει πολύ καλή τροφή!! Μην ξεχνας οτι καποιοι από εμάς την βαζουμε στο σαμπ αντί για chaeto. Δική μου αποψη, μην τη βγάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Οκτωβρίου 2011 #8 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Κι εγω για καουλερπα το βλέπω. Εχω ακριβως το ίδιο. Βασικα με την αλλαγη του στησιματος εμφανιστηκε. Παντως και να μην την βγάλεις.... με την εισαγωγη με ενος τανκ θα γινει πολύ καλή τροφή!! Μην ξεχνας οτι καποιοι από εμάς την βαζουμε στο σαμπ αντί για chaeto. Δική μου αποψη, μην τη βγάλεις. Δεν ειναι σαν τη μανα,μονο μια. Αυτο το διαβασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος