Jump to content

κοραλινη σε κορμο σκιμερ μεσα σε σαμπ..

klaz

Recommended Posts

θα μπορουσε η κοραλινη που επιασε ο κορμος του σκιμερ μου μεσα στο σαμπ,να μειωσει τις επιδοσεις του?

ρωταω καθως εχω καταλαβει τον τελευταιο καιρο μειωση της βρωμιας στο κυπελλο....

(πολυ τακτικα βαζω νεροξιδο στν παροχη αερα,και ο αερας δουλευει στο φουλ)...

το σκιμερ ειναι το apf600 της deltec.

εχει τυχει σε καποιον αλλον κατι τετοιο..?

ευχαριστω.

Η πυκνοτητα-ποιοτητα-σταθμη του αφρου εχει αλλαξει Κωστα;

οχι στρατο.ειναι η ιδια.γιαυτο και μου εκανε εντυπωση,+ το γεγονος οτι ειναι πολυ στριμωγμενα τα πραγματα στο σαμπ για να το βγαλω το σκιμερ 1 μερα και να το καθαρισω με νεροξυδο.γιαυτο ρωταω.

θα μπορουσε η κοραλινη που επιασε ο κορμος του σκιμερ μου μεσα στο σαμπ,να μειωσει τις επιδοσεις του?

ρωταω καθως εχω καταλαβει τον τελευταιο καιρο μειωση της βρωμιας στο κυπελλο....

(πολυ τακτικα βαζω νεροξιδο στν παροχη αερα,και ο αερας δουλευει στο φουλ)...

το σκιμερ ειναι το apf600 της deltec.

εχει τυχει σε καποιον αλλον κατι τετοιο..?

ευχαριστω.

δεν θα εχεις προβλημα :buttrock: ειχα και εγω την ιδια περίπτωση :buttrock:

το ιδιο προβλημα εχω και εγω σε σημεια που δεν φτανω να καθαρισω στο skimer ...και εχω παρατηρησει οτι μειωνεται η αποδοση του απο την αποψη του αφρου που βγαζω καθημερινα ...(μπορω να το καθαρισω με ξυδι πχ :buttrock:

αρα επηρεαζεται η αποδοση του,μεσω του λιγοτερου αφρου.....

σε μενα ειναι κοραλινη δεν ειναι στον λαιμο του ποτηριου αλλα πιο χαμηλα περιπου στη μεση του κορμου του σκιμερ.

προσπαθησε να μην το χτυπαει το φως , θα σταματησει να αναπτυσεται ειχα το ιδιο θεμα απο τον φωτισμο της σαετο, οταν το καταργησα δεν ξανασχοληθηκα, παντος κατι θα κοβει απο αποδοση δεν ειναι λειο οπως οταν ειναι καθαρο :buttrock:

εμ εκει ειναι το θεμα.φορτωνει κοραλινη απο τον φωτισμο του σαμπ για τη χαετο.....πρεπει να βρω κατι να κρυβεται το σκιμερ απο το φως....

Βάλε ένα κομμάτι plexiglass μαύρο αδιάφανο και είσαι αρχηγός.

Έτσι έχω διαχωρίσει το διαμέρισμα της chaeto και δεν επηρεάζει τα διπλανά ο φωτισμός.

εμ εκει ειναι το θεμα.φορτωνει κοραλινη απο τον φωτισμο του σαμπ για τη χαετο.....πρεπει να βρω κατι να κρυβεται το σκιμερ απο το φως....
δοκιμασε να ανοιξεις μια μαυρη σακουλα με λιγη μονωτικη την στερεωνεις και καθαριζεις χεχε

δοκιμασε να ανοιξεις μια μαυρη σακουλα με λιγη μονωτικη την στερεωνεις και καθαριζεις χεχε

:buttrock: ευχαριστω.θα το κανω αμεσως. :buttrock:

Και εγω έχω το ίδιο πρόβλημα με το σκίμμερ.

Το θέμα είναι οτι σαν απόλυτα σωστή λύση και μόνιμη, θεωρώ οτι είναι το μαύρο πλέξιγκλας. Μπορεί να το κάνεις παραγγελία και να κοπεί ακριβως στις διαστάσεις που θέλεις και να σφηνώσει σε ένα διαμερισμα του σαμπ. Με 10 ευρώ πιστεύω έχεις τελειώσει.

Οσο αφορα την λύση της μαύρης σακούλας κολλημένη με μαύρη μονωτική, μάλλον για ανέκδοτο μου κάνει.

Καταρχήν η μονωτική μέσα στο αλατόνερο, δεν πρόκείται να μείνει ούτε για 2 ώρες, ιδίως αν υπάρχει και λίγη ανατάραξη.

Για σκέψου τι έχει να γίνει αν ξεκολλήσει η μαύρη σακούλα και η μονωτική και όλο αυτο το πράγμα πάει σε κανα κυκλοφορητή.....

χρησιμοποιησα ενα μικρο κομματι σακουλας το οποιο και σφηνωσα εκει που ηθελα χωρις μονωτικη.προς το παρων δουλευει.για να δουμε.. :buttrock:

Οτι δουλευει, σίγουρα θα δουλευει, αφου σου κόβει το φώς.

Απλα δεν ειναι η σίγουρη λύση.

Μάλλον για λύση έκτακτης ανάγκης μου κάνει.

Σιγουρα το πλέξιγκλας θα ειναι μια πολύ πιο σωστη λύση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...